[賽後報告] 學生妹超凡騎功,快速坐插,細妹又窄又濕又暖,騎到面都紅晒,轉招眼見鮮嫩鮑魚

名稱: 學生妹
地區: 深水埗
網址: //141-hk.com/zh/B50060-太子-一樓一-學生妹.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

芸芸囡囡當中,小弟睇中新女學生妹 ,阿女年輕貌美,笑起黎嚟微絲細眼,好似識放電咁,竹筍白滑大波,優美玲瓏曲線好惹火,有腰有籮,上到房,見到我嘅女神,樣貌同身材都keep住托弗,對眼電力十足,36D白淨靚真波夠突出,23吋幼腰,白滑長腿夠吸引,入房後,學生妹 一邊傾一邊除衫,我手多多喺佢身上抽水,主動除衫服侍浴,濕身後幫我搽沐浴露,洗到一乾二淨上床,返上床,我瞓底,佢坐我身邊,望住我好似同我講,好戲在後頭,佢條脷真係利害,成條蛇咁游走我全身,咀仔啜我兩粒乳頭,隻手R住我袋袋,D快感一浪接一浪,我都不甘示弱,你來我往,揸波捽乳頭,摸吓佢隻蟹,嘩!濕晒,佢堅多水,哩個時喉佢己揸住我條鳩,奶完就全條含晒,深喉再深喉,哩D先至係吹簫,好功夫,自問小D定力都己攑白旗投降。帶套入正場,表現超凡騎功,快速坐插,細妹又窄又濕又暖,騎到面都紅晒,轉招眼見鮮嫩鮑魚,開炮曳曳時嘅淫聲真實到爆,天然水大量供應,暖笠笠又濕潤嘅感覺,女神拗腰夾腳縮陰呢D真反應呃唔到人,最後直路推車式籮友好正,挺挺屁股拮到佢高潮迭起若仙若死,換咗幾個花式,玩得好投入,佢反應十足而主動,完全陷入失控狀態,唔夠二百吓,我就走火噴精收皮。學生妹 的確係我嘅女神,有樣有身材又有服務,食乜都係首選啦。
回復 nikitaQ ##1 的帖子

nice, thanks for sharing
多謝師兄分享~~~~~~
多謝師兄分享
多謝師兄分享
回復 nikitaQ ##1 的帖子

謝分享
nice pussy good service
多謝師兄分享
好惹火
後插靚鮑 爽
多謝分享