瑞莱 SPA 食Nuru Massage熱狗大餐,食得好開心~~

名稱: 瑞莱 SPA
地區: 上水
網址: //141-hk.com/zh/B49477-灣仔-水療SPA-瑞莱 SPA.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

人到中年,腰酸背痛準時過女人嘅例假~~
今日身體又開始有毛病.....
於是去瑞莱 SPA 感覺吓~~
幼幼Candy,芳齡廿歲出頭,青春無限好,皮膚白淨~
身材纖瘦配上白滑美腿,體態格外吸引.....
笑容又甜,好有GFF~~
Candy當然服務亦相當細心,按得又幾有技巧....
雖則有新入行,但係力度控制得啱啱好.....
用心按背腰,推油感覺都唔錯~~
推油由上身推到下身,可能太攰,舒服到我幾乎瞓著咗....
大家都有傾有講,出來玩我覺得互動好重要~~
衣著時尚而性感,將Candy條纖幼嘅腰肢表露無遺.....
修長玉腿顯得格外吸引,摸住佢白滑嘅身體~~
Nuru Massage帶動我嘅體溫上升,整個熱狗大餐,食得好開心....
夢境與慾望中充滿激情澎湃,非常過癮順暢坐完呢程機~
謝謝師兄分享,白白淨
多謝師兄分享
回復 beegees2 ##1 的帖子

thanks for sharing
多謝師兄分享
請問消費幾多?

謝謝師兄分享

Thx thx thx
謝謝師兄分享