[雜交/多P/換妻(自組派對)] SM女王,年輕靚女

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

0 c0 U% }9 ]; ], N4 l0 t0 G3 q5 T
之前小弟開過一個SM題目,無人關注,SM這話題無人想了解?; [) R% M5 b6 N; e
近來小弟對香港SM有更深了解,現在除了普通141有SM玩,還有141的專業版,就是安其與niti,還有n個twitter女王.其實還包括一些年輕靚女,唔做ptgf,做sm女王是現在新情況,靚女是非常靚那種。
回覆 讚好 不讚 使用道具

LongsomeGeorge 發表於 2024-3-8 19:459 q# J$ N% E) U; \" k
我上年12月約到今日都未約到,原本約到佢又病左,之後就一直無期

# U% d1 l9 F/ f+ k( f, p真的很難預約,不容易,比香港任何一個按摩,女王,TS/CD,甚至Spa更難預約,但她獨步天下的功夫也很利害7 z$ _: @& F0 l
2 ~1 v! ^. F# {& s( {) }

) V  ?1 {& j, V前陣子過年後,玩了一些按摩,素人友情女王,但怎都不及Jennifer。但約她實在太難了。# P/ @3 F  \" r  t& W

tony2 發表於 2024-3-8 18:43
) Q. @" W) I  @% s) r回復 nsfscout ##402 的帖子& K1 O: w* p- h4 y) W; a
( t( _& h# S' Y
可以,不過Jennifer 要月尾才回港。
& d# t/ ~% |; L+ m% B$ Z/ g- T
謝謝 已經pm左你

Jennifer 過年後至今還未回港,: w2 S6 b# y, n7 c: d# @; k% ]7 g
要約Jennifer 難上加難。5 e/ ?$ ]7 B8 v+ p7 i4 ^/ s
希望遲一點可約到,希望她不會不做
* T8 j$ q; K" l% S  O因香港難尋。

樓主| 發表於 3 天前 | 顯示全部樓層
# z+ a2 ~- k) _6 ?$ [  Y. m+ a# x1 H% y/ S$ N, D( S
看來我與Jennifer無緣,她過年後到現在還未開工。 有沒有兄弟有同技術的推介?

回復 tony2 ##1 的帖子
/ x0 q. f% z4 w# T9 c2 ^! A
+ S4 I4 C. |  W5 B" W# l找過幾個,有幾次中伏,相和現實不符

SM女王,淨係計真係有料嘅都超過10個。有興趣知多 d 嘅可加入呢個 Telegram Group 討論。, ^) e8 G! ]8 P' N

; r5 P6 c# o9 Z, v※警告※ 請勿發表站外連結! 凡看到一律刪帖※/UrIPQL0IkM1AY_fH

本帖最後由 tony2 於 2021-6-23 08:32 編輯 3 E  m4 B  z7 ?/ a6 m0 j/ i
RoamingCock 發表於 2021-6-23 08:00 3 j  L* Q) X+ A" R
SM女王,淨係計真係有料嘅都超過10個。有興趣知多 d 嘅可加入呢個 Telegram Group 討論。5 d& _) a  y4 y$ N% ?5 a
7 w0 G; X5 ^: ?1 D) A4 u" C# X
※警告※ 請勿發表站外連結! 凡看到一律刪帖※/UrIPQL0IkM1AY_fH
; o. `; M7 Q1 I1 @

/ M0 X2 Q( B& K4 @+ y我pm你

我都好想知呀* ^; u+ x+ Y6 z+ k/ t
請pm, 十分謝謝

2 ^- Q3 s, o, e8 T
ccww66 發表於 2021-6-23 08:36 0 ^# i+ Y) T8 [" s
我都好想知呀
8 u5 C% I- \' H2 F請pm, 十分謝謝

. V# n- c" P7 V8 F# P7 r) W3 H+ c8 g* x
以我所知道香港有兩個較出名的TG group,不知道三樓兄弟所講是否其中一個,圍爐及852

bdanny922 發表於 2021-6-23 06:51
& r  @/ R. n5 p4 G回復 tony2 ##1 的帖子' Y$ b( g2 }, @
* @% x, P9 ?# Q3 a( p0 r
找過幾個,有幾次中伏,相和現實不符

" k+ W/ I1 b$ o" d我也有找過,我找的非常靚,是超級靚

RoamingCock 發表於 2021-6-23 08:00 0 \& x2 S+ }/ D" P8 w8 H0 ]0 i
SM女王,淨係計真係有料嘅都超過10個。有興趣知多 d 嘅可加入呢個 Telegram Group 討論。
( g+ J/ l9 Y3 o* ^( m! s; l
1 C  [, R" E; i※警告※ 請勿發表站外連結! 凡看到一律刪帖※/UrIPQL0IkM1AY_fH

" D8 ?% L5 g' tTG group講SM的,很難找,我已PM兄弟

bdanny922 發表於 2021-6-23 06:51
1 d2 Q4 \) E4 @( D, O* d7 q回復 tony2 ##1 的帖子+ \: Q" n- H( y6 \
$ l* `  }) ^) J
找過幾個,有幾次中伏,相和現實不符
: O, n) W) k% k/ I" [3 P
現在很多大學生做,喜歡靚女,後生的大把。

可否pm 我,也想試試

可否pm 我?謝謝

回復 tposn ##11 的帖子
! i# g( U7 x  j" @! C* E! w
( p) E) ]9 n9 Q6 J% Z可否pm 我?謝謝

師兄pm下,thx

有興趣,請pm

我都想知,pm我,謝謝

我開名,佢叫Chole,是Twitter女王

回復 tony2 ##16 的帖子
$ u" E" p  K2 D. A
$ J4 i8 D" L& k如果要佢Twitter,私下問我吧,在這裡可能不能公開

tony2 發表於 2021-6-24 09:08 % U! k. _: h$ G# p+ X# L* n5 r
回復 tony2 ##16 的帖子% `9 }; _! h2 r* F9 j9 \
3 x' l5 O6 q3 T- x
如果要佢Twitter,私下問我吧,在這裡可能不能公開
4 U4 h: P/ B# z
可唔可以PM我?唔知點解個PM唔到你😄

- L7 @- j$ d0 Q1 w7 S# X  ]# h; l& N* l
這不是廣告文,我無著數,我純真心分享的,這SM女王超靚。只想我PM你,又無禮貌,我是唔會PM的,Sorry。

tony2 發表於 2021-6-24 09:08   |8 V' W7 b# C4 U9 I! x
回復 tony2 ##16 的帖子
, T1 q# u. c2 r+ P9 N& c: `# W" O9 X  c1 w/ n
如果要佢Twitter,私下問我吧,在這裡可能不能公開
6 j) }! r! g: n
pmpm pls thx c hing