[雜交/多P/換妻(自組派對)] SM女王,年輕靚女

回覆 讚好 不讚 使用道具

spriderman 發表於 2022-6-23 11:21 ; A7 N8 Z$ p7 ~% F' _4 @3 J
師兄, 請pm 我!!
1 G% V; O" r+ S# y) H  i1 x" o! o
你想要年輕女王資料?

spriderman 發表於 2022-6-23 11:21 ) K$ Z7 O# {5 k. P4 y& ^% w
師兄, 請pm 我!!

6 M* |# Z3 g# i) D; y: y已PM告訴你,我找過的另一個年輕女王資料

: _# P9 F: i+ g9 E# x3 _# u
現在香港很多年輕女王,我也只是試了一些,還有很多,可能年輕女王大學生找錢容易

Please pm, ching

Alicepig 發表於 2022-6-27 00:56 # w3 o' M8 R9 A( ~2 b% ]) m
Please pm, ching

I0 y# K( x' f# M4 I; E$ g# J已PM你,希望你玩完會分享。

Please PM, ching. Thanks.

jc123qaz 發表於 2022-6-29 10:26
- F. T4 c+ {: N/ Q+ y0 m/ HPlease PM, ching. Thanks.
, u! ^1 T9 w1 ]: K) D2 @2 d) t
已PM告訴你,希望你玩完會分享一下

7 A/ C8 ]1 q! ?" q2 V3 Q+ V$ J4 K最近香港很多收費年輕女王,但好玩的始終不太多.可能大學生年輕女王有本錢所以hea hea地

師兄你都想試吓, 麻煩你PM可以嗎?

irondd 發表於 2022-7-13 10:51 " P+ l- T, H: x( n
師兄你都想試吓, 麻煩你PM可以嗎?
  S! B) p9 C, z8 u; X, |
已PM,希望你玩完分享一下感受,謝謝

tony2 發表於 2022-7-13 02:14
7 A& p' ~9 _% f最近香港很多收費年輕女王,但好玩的始終不太多.可能大學生年輕女王有本錢所以hea hea地
+ M0 Q  e4 ^: n; C- k" ?% o& |/ d  M3 v# p
成日都覺得玩新女王係跌錢多...) \2 s+ t9 S0 S! u$ N. w" Y/ H5 Y
一野千幾 好肉痛

DIE2223 發表於 2022-7-15 15:12
7 c9 _' b& {4 _+ Q成日都覺得玩新女王係跌錢多...
, U3 `! v" Y6 X7 a, Y一野千幾 好肉痛

# n- N- X5 ^) A5 z  M6 v跌唔跌錢看個人0 {% h% T  M7 I4 l) M' |
當然與141唔同,年輕,大學生是賣點1 ^3 p6 B3 j8 n- Q
141我覺得Jennifer 是很正,如果預約到的話

tony2 發表於 2022-7-15 21:57 2 }0 J5 l" E; ?0 W2 |
跌唔跌錢看個人
* G$ k% a" _% j當然與141唔同,年輕,大學生是賣點
  j1 v1 r6 @) ~3 ?$ G% |7 F141我覺得Jennifer 是很正,如果預約到的話
# Y7 ~" Q/ W9 j2 h# I# G9 Q
佢行行地都要約兩個星期2 I, S/ M, j7 `6 {. D5 |
我差D約到佢 , 之後自己又唔岩時間

回復 DIE2223 ##275 的帖子
! @/ D. y6 X2 ]+ R
& k! |7 ]1 J2 ?有手边廣告全是年輕Ts.cD、自已拾生啦!

DIE2223 發表於 2022-7-16 11:14
; A9 P% ]' N: R1 n佢行行地都要約兩個星期# N" U  z$ J9 e/ n
我差D約到佢 , 之後自己又唔岩時間
4 z" i8 ]" G* \& j+ p+ E4 W
無辦法,大家都覺得佢值得玩,我覺得香港很難尋找同類的

本帖最後由 tony2 於 2022-7-31 12:18 編輯 & |0 a* d7 h8 N' c5 J# {8 P1 G
: ]3 d( u4 x( I5 {" U
由於Jennifer 預約真在太難,聽聞要預約半個月後,非常抱歉,我不能給佢的聯絡資料,但有心人還是可以在網上找到的.

Jennifer 現在預約已變成半個月後,甚至成個8月所有星期五預約已滿,我相信香港找不到另一個,真的非常抱歉,我不能給佢聯絡方法大家

回復 tony2 ##279 的帖子
8 z9 d5 _4 a( u4 m
7 `  T5 n# z3 _3 D" y哪個网?网名