[雜交/多P/換妻(自組派對)] SM女王,年輕靚女

) u/ \' U7 w  D% L. ?8 h7 C5 s7 z# Y# _3 ^7 e6 P$ e+ |- i
有禮貌問我的,我已PM了,但兄弟玩完要告訴我怎樣,我唔係PM怪,唔係賣廣告,真心分享。其實不用PM,上Twitter,或Google都找到。
回覆 讚好 不讚 使用道具

Very interested Ching
1 o- I( b  T& ?) @* DPlease pm ~ and thanks for happy sharing

我已PM了一些兄弟,希望玩完的交流一下吧。

係咪有V7t群組?。有的求加入🙇🏻‍♂️

OK。 thx& ~8 C9 P$ f; ^' Z( A* [
* a- E( o) T5 J0 [1 F/ }/ S9 {7 ]
我都試過好幾位141女王
' P) \  w0 Z7 G, S. m識得玩。一係上年紀。一係變晒型
. i# I8 d: \2 E後生啲。一係大陸臨記。一係收得貴
: q. r- Z4 X8 Q. f' I最擅長嘅係講粗口同打七你* J4 u* @$ f2 n! p( @  u; L
要搵個啱玩嘅唔容易

NICO1234 發表於 2021-7-2 20:42
/ o; q; G, T" B* f* `0 x+ T' m$ DOK。 thx, S& G( B) W3 u! ?
' ]6 [4 d4 \) U0 H) T/ Q! H$ r
我都試過好幾位141女王

! Q1 F4 i* O4 ~9 p% H- f- j% e3 |我玩過那個超級靚女,年輕

師兄llove  sm我要,預埋我丨

k1ngk1ngk0ng 發表於 2021-7-3 03:19 5 A0 A9 s+ C* n8 t- U4 @
師兄llove  sm我要,預埋我丨
8 Z4 V# I3 u2 b
其實現在香港很透明,不用去group,不用上這裡,Google,或者Twitter都知道

本帖最後由 seafoodfans 於 2021-7-4 06:30 編輯 " z) |/ j  o% Y- ^9 {
* P9 s* }2 T6 [" Q
想問下插鳩窿乜感覺? 我同老姣西睇片插到射精...... 佢話買支番黎插我

Ching, 可否pm 小弟一試

回復 tony2 ##1 的帖子  a) i/ e/ H' w' p

/ Y: Y6 Y6 ?4 T; z8 }: E, mThank you for your sharing.

markcheng2006 發表於 2021-7-5 11:45
: x1 P8 h* A$ e! Y; @4 Z回復 tony2 ##1 的帖子
$ ^. ~4 @- |! H4 c# U1 h: }# a, `9 U( i
Thank you for your sharing.
7 G# m4 a- ^. O$ y, s4 t& q

( o: \% A' G# u5 S/ o$ F$ U' EWelcome,I just to sharing my play experience

剛在一些group得知道有個spa也有腳玩,TG找princessspa 就會見到,希望兄弟多交流資訊

s$ C9 X& @) X2 o+ i8 U
* f) ~: K$ p% s% x+ X我已回覆了一些兄弟的pm,也歡迎喜歡玩SM的兄弟可以在這裡分享經驗,因全香港起碼有20個女王。

師兄可否PM。最鍾意,最好🈶party

唔該可否PM埋我 ,THX

我都想要,請pm理我,謝謝

telling888 發表於 2021-7-14 23:17
- Z  _% x" S) ^! K  G- z師兄可否PM。最鍾意,最好🈶party

; s7 ~# V3 D) C% h% {party 的自己上網了解一下一些TG group,我唔係PM怪,我也不太清楚

請PM 我,萬分感謝