[雜交/多P/換妻(自組派對)] SM女王,年輕靚女

回復 tony2 ##7 的帖子- x: C8 {, ~& A6 Y, T  V( Q

- I; h  r0 L4 f) R) V# Z1 H師兄,有冇資料提供
回覆 讚好 不讚 使用道具

回復 tony2 ##1 的帖子, @# ?+ e( P# s9 d$ l) `* V

! s. |0 ^7 h5 G3 k師兄,好奇問下,你所講個d sm女王通常係收費的?收幾多同玩d 咩呢?- y4 S, S  [: G+ [' `
安琪係咪佐敦個位?我搵過佢,但我只係玩高潮控制,之前都搵yoyo 個d 玩過,太 hardcore 個d 我唔太接受到

- J  h& m% g0 i* d+ \5 A/ @) d) f" g( @9 T" r& ]6 C

0 i0 \$ D1 B9 o- q7 E2 J( n每個也有不同,有什麼玩自己問吧,收費1500-2000一小時起。

Oskar 發表於 2021-7-15 17:12
$ n' q( w: K6 k% H. I# r# T回復 tony2 ##1 的帖子
7 {- d* s) o- i( Q- K" E, U1 v( J0 e  u8 w! x: C0 D, Y
師兄,好奇問下,你所講個d sm女王通常係收費的?收幾多同玩d 咩呢?
- S$ a2 A$ {/ O: f
Twitter 應該好過yoyo,安琪那些

師兄可否pm我~唔該你~

Nanodick85 發表於 2021-7-24 14:28
$ T+ S+ T9 ?, T師兄可否pm我~唔該你~

% Z3 O, k4 s0 q5 h  J- S可以的,但我唔是香港SM圈子的人,更不是Pm怪,廣告怪,我只是一個客人,我純分享,你玩完記得與大家分享

3 H8 i: T- }* p2 r6 H" X
) H$ }5 A$ V* ^" a香港與外國很大分別,例如在日本玩SM是唔會失望的,但香港是靠彩數,現在大陸的SM可能已比香港專業很多,哈哈。/ ?* z& Y( |- x6 S, N5 y& }* B5 v
希望其他兄弟可以交流下,哈哈

spriderman 發表於 2021-8-2 15:24
5 ]0 p( p  E, p求Pm, thx Ching🤩
( _8 P# s# o2 k1 w& W- N
我唔會PM怪,廣告怪,純分享,你玩完,分享你的情況給大家。

pm pls thankssss

8 L* h# [! H! n  H/ z, l
darkhole 發表於 2021-8-17 22:49
4 A0 r( G; W& I( I6 T4 rpm pls thankssss
( j& a- `9 ~- Y4 I4 z8 T( ~) J

# n, g' T$ F# Z. s* Cpm你無問題,但你玩完要告訴我好唔好玩,大家多交流,我唔是PM怪,純交流分享。

回復 tony2 ##1 的帖子
: Z# C8 a5 h3 z; Z% q+ [4 b1 ?" i
4 r0 Y1 f5 B/ H! X7 X* }請PM我。謝

請問可否PM 給我?

hungyiu 發表於 2021-8-18 11:47 ) I8 T5 y& f1 \# z
回復 tony2 ##1 的帖子
5 |2 p: r- H) e/ K- |8 m& b: x& a; Y: X, v
請PM我。謝
% h( E8 `* m! \. ?1 p/ e% V7 s# Y
pm你無問題,但你玩完要告訴我好唔好玩,大家多交流,我唔是PM怪,純交流分享。

hk719 發表於 2021-8-18 13:40 % F: O2 \2 L9 ]+ Z/ C
請問可否PM 給我?

4 T2 U& G% H4 n# i9 U; `pm你無問題,但你玩完要告訴我好唔好玩,大家多交流,我唔是PM怪,純交流分享。

回復 tony2 ##21 的帖子
6 x7 C* y1 ]+ P, j1 `2 P# b8 O1 A, T
twitter有好多靚女、但小心黑客,141l安全點

kimmichael 發表於 2021-8-18 17:10 " e; ~% i: \( \; A
回復 tony2 ##21 的帖子4 h( b# _" Y1 N

2 E5 x# o# T: X1 g. B3 Wtwitter有好多靚女、但小心黑客,141l安全點
4 Q& u, R4 j2 T9 i; _4 z
那有這樣多黑客🤣🤣🤣靚女唔會做141🤣🤣

唔玩重SM,其實還有很多近似輕SM的選擇,例如前發利Jennifer,佢原來已返來

已前都搵過啲一樓一女攻男受,俾佢地插成半個鐘,咩都飽晒
: \. w1 ~  c% C' m: o0 `+ a8 A# |
; d# T8 N) y" }不過大部分都係中女
: A- Z* ]+ B* ^2 M9 @# o4 B2 H6 F2 G- q+ L* c6 P3 |

smallmic141 發表於 2021-8-25 21:24
: q4 l8 G6 b) J; \5 v+ c1 [$ \' p已前都搵過啲一樓一女攻男受,俾佢地插成半個鐘,咩都飽晒
: s- a; ]0 N+ ~4 ^+ w7 n3 _" R0 m0 n% c+ z+ r8 W8 Q3 A
不過大部分都係中女

$ p2 {: P8 P8 U7 Y一樓一那些怎同現在Twitter 女王,根本無得比,現在Twitter 女王有些年輕靚女。