[雜交/多P/換妻(自組派對)] SM女王,年輕靚女

回覆 讚好 不讚 使用道具

Oskar 發表於 2021-9-15 15:21 % Q  b/ X& Z4 E# B: w
師兄,想要多d 資料,可以pm 嗎?
$ w" _, D4 E0 V! J* C+ o
我不能PM前發利Jennifer 資料,因為PM會包含一些不能PM的連結,請見諒,Google 一定找到.

BiTommy 發表於 2021-9-15 12:29 5 ?: V/ H8 _. V8 ~
師兄,佢在141有廣告嗎?以前聽講在佐敦某酒店只做熟客…
) e: r% A( T; j. V* \5 U
我不能PM前發利Jennifer 資料,因為PM會包含一些不能PM的連結,請見諒,但Google 一定找到. 不過如師兄有心找佢要快預約,因為佢實在太多人預約了.

tony2 發表於 2021-9-16 21:24 1 j4 G% X5 x( X( Q
我不能PM前發利Jennifer 資料,因為PM會包含一些不能PM的連結,請見諒,但Google 一定找到. 不過如師兄有心找佢要快預約,因為佢實在太多人預約了.
' ^) S1 [* e5 V7 g! Y( ]
多謝熱心的師兄,我已經有了佢有手機號碼了。

本帖最後由 tony2 於 2021-9-17 10:01 編輯 ' e, I1 m& q* n; p# X/ T6 s
BiTommy 發表於 2021-9-16 22:49
, e$ H7 j. s* u/ h多謝熱心的師兄,我已經有了佢有手機號碼了。
  P5 K' e8 j( \5 @7 _

4 w) r( v- q; M2 \這樣快快預約吧,佢真的預約超滿.佢只接受whatsapp預約

+ L' ?1 K# m: P9 Y/ F$ g: L) Y' L' p香港其實很多選擇,但適合自己很難,還有很多也是無耐心與客人溝通/ D, @1 _" Y2 }& n
不是疫情,我應該不會在香港玩

( H. P+ k% D5 Q+ b9 I
* L4 s  I8 w7 r& ~0 J; o3 a1 w為什麼我講要不是疫情我不會在香港玩,因為疫情前我去了日本玩,去過一次日本根本返不到轉頭,日本那種好玩,實在太正了,日本人不是大家想像中難溝通,旅遊加玩  f5 g) o$ t+ u

3 B5 c5 v' r9 X( a我也是最近幾個月才找Twitter SM女王玩,很多人以為日本很貴,但其實香港Twitter 女王貴過日本女王.
6 ^1 S$ E  e7 a; {6 k' c: f: i- ]
  B. l3 _3 b! x. l% q3 Y# B- e我還有在日本試過三次玩newhalf,及玩過熟女,哈哈....

tony2 發表於 2021-6-23 08:44 8 L+ L/ x) j+ W6 |# ?
我也有找過,我找的非常靚,是超級靚
5 a, `* O! p% X5 z9 X
請問有冇資料?

acm二oo七 發表於 2021-9-24 16:28 % E/ \- \8 r8 W  I" G* S
請問有冇資料?

9 E0 q# I+ m9 N' O% Z0 I1 J6 D有資料的,但我告訴你後,你玩完要告訴我好不好玩.

BiTommy 發表於 2021-9-16 22:49 ( [5 m. `+ l, o
多謝熱心的師兄,我已經有了佢有手機號碼了。
- J( A/ x' d. i4 l7 Q+ i
請問大哥可唔可以 PM Jennifier 電話比我?

tony2 發表於 2021-9-24 16:41
. j" l% `* a: Y4 a- F' F有資料的,但我告訴你後,你玩完要告訴我好不好玩.
, S. }) [% J2 Y' a( N
一定報告

acm二oo七 發表於 2021-9-24 16:45
& y, v: a9 [$ z& u# J請問大哥可唔可以 PM Jennifier 電話比我?

8 k. N3 L* W' u/ h2 h: B也可以的.

tony2 發表於 2021-9-24 17:46 . \+ f$ b' f2 o6 T; G$ i9 T
也可以的.

2 e! i8 S  N4 n+ n. e' J我都想要jennifer 既聯絡去約佢,可以嗎? 謝謝。

, _( f& e7 h$ A; R: k
ricky070 發表於 2021-9-25 01:57
8 O3 W$ G6 j6 n! ]! V$ H0 z  S- c我都想要jennifer 既聯絡去約佢,可以嗎? 謝謝。

; [5 O& D& d. S, A! v7 @1 m# C! t
可以的,但佢預約很滿

回復 tony2 ##94 的帖子1 [: K% m4 w1 Z  h3 \; n8 o

' `; [$ t& a# w9 z- k* C- p7 Y上网自找多數中伏,抽幾下收工,冇性趣,成無能

tony2 發表於 2021-9-25 08:36 4 G! \, n3 `9 ^- e. h7 |# S. q$ m$ ^1 g
可以的,但佢預約很滿
" g. `7 I% c- L( \% z! H
可以pm 我嗎? 感謝

kimmichael 發表於 2021-9-25 11:21
; M: T7 X: m! k* r! Y2 P回復 tony2 ##94 的帖子
: T, D3 b( B, f$ C0 e0 L! r1 \+ D% R- s) B# M/ C
上网自找多數中伏,抽幾下收工,冇性趣,成無能
; ^: ~/ Y3 b% b. m- |5 Q
不是的,現在Twitter 很多,大部份也是不錯,當然好唔好就看適唔適合自己.

tony2 發表於 2021-9-25 17:47
- T* w2 s: @# X不是的,現在Twitter 很多,大部份也是不錯,當然好唔好就看適唔適合自己.
' `0 Z0 _( i( e+ [" _: l. u4 e4 w
我收唔到你pm

ricky070 發表於 2021-9-25 18:31 # O& Q5 r# S. W1 l5 O4 R2 @
我收唔到你pm

# n" f# w( H: k( ]2 m( [+ l我今天PM唔到,過了PM陌生人限額

只鍾意被女王打屁股,可以打到有痕,其他項目都一般般或者接受唔到,所以只玩過一次sm,有啲可惜