[雜交/多P/換妻(自組派對)] SM女王,年輕靚女

/ Y8 j1 T7 {  O/ g4 q; {3 r, H3 p* K0 i9 q3 g! x! X: V2 E. u. Q9 a

: w2 I2 r' U- YSM有很多種,唔同女王也有唔同賣點,香港是很難找到適合自己.所以我去了日本玩多年.
3 H: _5 a1 @7 L! @# O0 @" I但疫情無辦法去日本,所以留港.
回覆 讚好 不讚 使用道具

tony2 發表於 2021-9-26 16:56
# V- ~$ }' w7 ESM有很多種,唔同女王也有唔同賣點,香港是很難找到適合自己.所以我去了日本玩多年.
) w7 [4 Q+ `, D6 j: _但疫情無辦法去日本,所以留港.

1 e0 P) [0 a- w  j可能我經驗少,就咁睇廣告同twitter,睇唔到邊啲女王賣點之一係打屁股。上次只玩打屁股都好爽,真心想搵個擅長玩spanking嘅女王

nickpd19 發表於 2021-9-26 17:42
; j( g' ?; @* S/ {7 E可能我經驗少,就咁睇廣告同twitter,睇唔到邊啲女王賣點之一係打屁股。上次只玩打屁股都好爽,真心想搵個擅長玩spanking嘅女王

+ e" V& y0 L2 A4 t; n: @Twitter 上應該有很多

, n1 \- l9 P# v
tony2 發表於 2021-9-26 18:23 3 X$ e; ^6 z% m
Twitter 上應該有很多

/ D# p2 H; g& f! N
4 Y( _! _' m! \有啲想試smfever 係點

4 g- C* X4 d  N; R; }1 n
nickpd19 發表於 2021-9-26 18:44 : r$ M9 l0 c0 z' a# y, e- p
有啲想試smfever 係點
% _+ j/ A/ }2 i

9 u0 V2 |! j4 ?, I) u/ f這個我也想試,只是聽聞是業餘女王,但收費都要2500,1.5小時定2小時,所以最後放棄了,找Twitter 那些好過. 聽聞在葵涌的調教室玩.但有些在酒店玩.

tony2 發表於 2021-9-26 19:04 " J6 X/ C) c5 X, ~- r. E3 J% w& }, ]* N
這個我也想試,只是聽聞是業餘女王,但收費都要2500,1.5小時定2小時,所以最後放棄了,找Twitter 那些好過. 聽聞在葵涌的調教室玩.但有些在酒店玩.
# ~' G8 T6 u' E
如果係2小時都仲可以接受,葵涌果個你講Chloe?

nickpd19 發表於 2021-9-26 19:13 1 H! t( t7 H# M5 U/ K9 {
如果係2小時都仲可以接受,葵涌果個你講Chloe?
/ s, \- i3 n' i1 k1 o* J) l
Chole 當然唔係* E, p9 [( i, w5 m' u5 ^
葵涌是smfever

tony2 發表於 2021-9-26 19:45 ' a8 l: P. I) A/ g
Chole 當然唔係
4 W* T+ x/ ?+ @, N  V葵涌是smfever
6 b' W0 V- t6 F8 W
Twitter 果啲睇相同片都心動,可以玩得幾重,但要儲錢先玩到

nickpd19 發表於 2021-9-26 20:25
3 _7 N8 Z! l/ t5 p3 {* UTwitter 果啲睇相同片都心動,可以玩得幾重,但要儲錢先玩到
0 x$ U; w* b9 k% k3 v4 P
儲錢吧,那些值得玩

本帖最後由 nickpd19 於 2021-9-26 23:13 編輯 - V; s5 z1 n+ d) j9 @5 ?4 u
tony2 發表於 2021-9-26 20:36
% a' H0 Z4 k2 E1 C儲錢吧,那些值得玩
/ e2 V( z4 z3 F9 l, H) W. F2 \
; B8 I& T8 V) {* }  {
我遲啲問一問幾錢

本帖最後由 tony2 於 2021-9-27 08:35 編輯 6 F* E) e' Q2 l9 e. F. o! ?
nickpd19 發表於 2021-9-26 20:40 1 r" Z! J) ^+ S% V6 I
我遲啲問一問幾錢
( m, F9 q; s# w/ U7 D) X- v2 u6 ]

: c% o# F; P& X* n0 W4 j6 R. b2 Q' FTwitter 女王一般是1500-1800一小時,3500-3800兩小時,有些包酒店,有些唔包.

tony2 發表於 2021-9-27 08:35
' f3 v9 ?3 l1 |2 v8 dTwitter 女王一般是1500-1800一小時,3500-3800兩小時,有些包酒店,有些唔包.
  o6 t! q$ o7 ]- I0 R( n  M
介唔介意講邊個女王$1500-1800左右?問左個1個鐘超過2000

本帖最後由 tony2 於 2021-9-27 11:29 編輯 ( J9 U# p: V2 V- c6 d" ~
nickpd19 發表於 2021-9-27 11:19 " x0 s1 M2 {( O# r
介唔介意講邊個女王$1500-1800左右?問左個1個鐘超過2000

& D+ R! e$ z6 @6 W' |% w: A8 e  G. Z3 w6 N4 n8 n* y
miu miu,Laura,Linda,當然還有其他,你問了那個2000 1小時?

7 i; C: i: l& h
tony2 發表於 2021-9-26 16:56
: R. o0 {& O: r6 OSM有很多種,唔同女王也有唔同賣點,香港是很難找到適合自己.所以我去了日本玩多年.! ^! J  Q: c" I6 p/ o9 J
但疫情無辦法去日本,所以留港.

. w" n/ X+ ^4 u3 C. G( Y$ Z* S/ m% g! Q
我都好想去日本玩,但係唔識日文,應該好難溝通。

瓦良格 發表於 2021-9-27 12:02 2 \$ }) m, w8 Z  W. N# h
我都好想去日本玩,但係唔識日文,應該好難溝通。
  O( z" G, T9 _. O  t. F
溝通完全無問題,日本很多女王識簡單英文,再唔係Google translate ,我只識兩句日文,就是早晨,同謝謝

' M# W: o8 I. M1 G2 r
tony2 發表於 2021-9-27 11:29
3 \% j" l- D  g) w0 vmiu miu,Laura,Linda,當然還有其他,你問了那個2000 1小時?

4 l/ d' h& ~( B$ b+ U, X, P" H: G6 M  B7 s3 @( }$ W+ s0 J
再多幾百,但感覺都正路,其他心儀嘅坐底2000

nickpd19 發表於 2021-9-27 15:44 9 O3 v5 U, u. X! w4 w" V$ D
再多幾百,但感覺都正路,其他心儀嘅坐底2000
  d+ @' b8 @2 x
心儀的是那個,Chole 就2000,Chole值得的,靚女

nickpd19 發表於 2021-9-27 15:44
& W' U) H1 s$ k  F- \/ B再多幾百,但感覺都正路,其他心儀嘅坐底2000

R8 A' w7 n) M: q9 O) a$ @你問了那個,有平有貴的,貴未必一定好,平又未必一定差,要你自己試下.

& E# S7 H8 ?' S: L! f! x4 i0 h; E- J, ~
tony2 發表於 2021-9-27 16:27 ; q0 }6 C/ H! d& n& \2 r) I3 i
心儀的是那個,Chole 就2000,Chole值得的,靚女
, a2 x) {1 X* r1 O' T0 e
  S$ g) C) c- s& e  @& y9 ]! g% ?
我有問佢

tony2 發表於 2021-9-27 16:28 5 I- j- W) N0 ?, I
你問了那個,有平有貴的,貴未必一定好,平又未必一定差,要你自己試下.
' _) w; E+ F* U' g8 k9 c
方唔方便pm?