[賽後報告] 偷情秘書嘅功夫確令人回味,吹功了得之餘,仲要西窄多水

名稱: 偷情秘書
地區: 深水埗
網址: //141-hk.com/zh/B45157-深水埗-一樓一-偷情秘書.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

好耐無出來搵囡囡啦,今期老友大力推介深水埗偷情秘書比我,梗係要試吓掂唔掂啦,原來真係我柸茶,床上功夫仲好真好有feel,完全可以令我沉船咁滯,女神偷情秘書熱情主動,唔駛破冰好好傾,氣氛好輕鬆,十足似公仔箱女明星,引人嘅眼神,直情殺死人,主動侍浴,白滑波波漏出黎,伸手去搓兩搓,幫我波推夾推,再做埋水中簫,總算逃出生天,由頭錫到落細佬度,手口並用進行挑逗,睇落好似係佢錫住我件架生,但係囡囡愈來愈落力,含吹奶啜磨擰揈齊齊有,吹到碌嘢硬到不能再硬。上套埋牙合體,玩男上,擘大佢對腳,盡情出出入入,偷情秘書好受落,越叫越大聲,聽到水聲唧唧流落張床到,之後主動騎上嚟,迎風擺柳,搖UN恰檔,舒服死了,佢下面有股吸力,啜吓啜吓想啜晒我D精華,拉屎狗仔式疾速勁衝,屌到啪啪聲,水聲吱吱不斷湧出,去到高潮頂點,爽到爆漿米青狂噴,休息一陣再陪我去沖身,最後俾家用再閃人,下次必定返食。偷情秘書嘅功夫確令人回味,吹功了得之餘,仲要西窄多水,姣婆遇著我,都係要搵日食多次啦。
多謝師兄分享
熱情主動
多謝師兄分享
多謝師兄分享~~~~~~
多謝師兄分享
回復 濕吻bird ##1 的帖子

好含得喎
回復 832 ##2 的帖子

多謝分享
多謝分享

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-24 03:02