[MB男同性/同志(只服務男性)] 想問下胡同早上十點有冇人甘早去?

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

想問下胡同早上十點有無人甘早去架?
10點太早了,依家又冇遊客,人地都翻緊工。
起碼中午
都有, 不過唔多6 r+ B, f0 Y" f  |% P
上星期有日閒日我都係朝早上去玩了兩個幾鐘
請問什麼是胡同?
回復 iwannaeatmore ##4 的帖子4 ]: u+ k5 L" W  f

! @" T. S" Z* q8 j我下個月二號念住去,希望1⃣️仔啦。
tryfun 發表於 2021-6-23 23:37
8 [% k. F+ g. v1 q) t! U- Y暗語,咁都吾明,即糸公厕呀

. }6 g5 t. Q' l7 f! b6 t胡同桑拿
回復 okaipwa ##8 的帖子% L, ?3 s5 C" ]6 X$ D- T

4 u) [8 a+ i: U有人吾知,裝內行,
回復 tryfun ##7 的帖子
( |8 d! Q7 V' T
2 r9 i  r' a+ o6 e9 T5 E真係唔識,學到野,Thanks

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-5-10 21:16