[新聞時事] 6月已30名醫生染疫亡 至少10人完整接種中國 科興疫苗

回覆 讚好 不讚 使用道具

回復 kingkong_hk ##41 的帖子

唉, 老女人唔係女人 ? 扮哂经贵.

artlo 發表於 2021-7-8 11:05
回復 kingkong_hk ##41 的帖子

唉, 老女人唔係女人 ? 扮哂经贵.

我5中29呀婆

回復 kingkong_hk ##43 的帖子

我知你中2冇牙既, 好啦, 幫你盡力揾吓, 包你满意.

artlo 發表於 2021-7-8 11:17
回復 kingkong_hk ##43 的帖子

我知你中2冇牙既, 好啦, 幫你盡力揾吓, 包你满意.

線把啦你

回復 kingkong_hk ##45 的帖子

哦, 盡吓做朋友既義務, 净係R水吹又唔多夠 friend.

artlo 發表於 2021-7-8 11:30
回復 kingkong_hk ##45 的帖子

哦, 盡吓做朋友既義務, 净係R水吹又唔多夠 friend.

老女人比你啦你自己話中2

回復 kingkong_hk ##47 的帖子

你当老女人係乜 ? 睇尼你都唔会善代你娘親, 生夠义烧好过生你.

artlo 發表於 2021-7-8 20:26
回復 kingkong_hk ##47 的帖子

你当老女人係乜 ? 睇尼你都唔会善代你娘親, 生夠义烧好过生你.

你有D咁樣屎好? 9自己老冇

回復 kingkong_hk ##49 的帖子

咁你错得好緊要, 你睇得太多小日本的白痴AV, 要送你去新薑勞改.

artlo 發表於 2021-7-9 10:15
回復 kingkong_hk ##49 的帖子

咁你错得好緊要, 你睇得太多小日本的白痴AV, 要送你去新薑勞改.

話明老冇就1定係老女人59得啦

你硬係要9

回復 kingkong_hk ##51 的帖子

你嚴重思覺失調, 連自己老冇同老女人都分唔開, 好明顯你兩樣都搅到唔请唔楚, 而家又喊老女人59得.  

artlo 發表於 2021-7-9 20:41
回復 kingkong_hk ##51 的帖子

你嚴重思覺失調, 連自己老冇同老女人都分唔開, 好明顯你兩樣都搅到唔请唔楚, 而家又喊老女人59得.

我不嬲刀講老女人59得

係你中29之馬2

回復 kingkong_hk ##53 的帖子

不嬲刀講老女人59得 ? 講遮, 你話乜都得, 昂車車自己穿煲, 唔止老女人連自己老冇揽埋, 变態.

artlo 發表於 2021-7-10 11:32
回復 kingkong_hk ##53 的帖子

不嬲刀講老女人59得 ? 講遮, 你話乜都得, 昂車車自己穿煲, 唔止老女人連自己老冇揽埋, 变態.

你中29自己老冇姐

回復 kingkong_hk ##55 的帖子

我老冇60年前己经仙遊, 佢係点, 印像中揾唔番, 冇你咁好彩可以學小日本9自己老冇姐.

artlo 發表於 2021-7-10 20:04
回復 kingkong_hk ##55 的帖子

我老冇60年前己经仙遊, 佢係点, 印像中揾唔番, 冇你咁好彩可以學小日本9自己老冇姐.

你59年前9左囉

回復 kingkong_hk ##57 的帖子

唔使提子我9唔到, 你慢慢9.

artlo 發表於 2021-7-13 10:38
回復 kingkong_hk ##57 的帖子

唔使提子我9唔到, 你慢慢9.

我95到咩? 早講

回復 kingkong_hk ##59 的帖子

早講唔使提子我9唔到, 你慢慢9.