4V等到亞爺落命令,🇲🇴不敢不從,條氣5順明針對4V兄!

名稱:向家長老師頭掃,細妹5肯向大哥低頭認錯的後果!
場所種類:桑拿
消費:$3000~$4999

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

人哋🇲🇴講到明清零28日,其實1D刀5過份!

淋病受5住4V兄日日俾壓力,偷步向🇨🇳亞爺頭掃,結果9到🇲🇴成哥俾🇨🇳亞爺鬧到成面屁…………

正當4V兄同淋病開❤到半夜瞓著覺刀笑醒之際,原來🇲🇴成哥其實條氣5順,針對4V唔俾佢入桑拿(留意最尾果段)!

回復 我愛六六八 ##1 的帖子

未見証實
回覆 讚好 不讚 使用道具

是禁止港人進桑拿?
還是桑拿全面關閉?

我愛六六八 發表於 2021-6-30 21:56
🇭🇰人暫時只有4V師兄聲稱急需去桑拿!

過到去自然入到啦

can only stay in macau hotel? How about those Sauna inside the hotel....haha

wongwingkin 發表於 2021-6-30 22:26
過到去自然入到啦

你真系咁認為?

🇲🇴可以清0咁耐佢嘅痕症命令真系浪得虛名?

此一時,彼一時!
(相信谷精上腦嘅5會明!)

當然禾絕對5會反對4V兄身先士卒幫大渣探水溫!

ivancww 發表於 2021-6-30 22:32
can only stay in macau hotel? How about those Sauna inside the hotel....haha

等緊清兵勇士打頭陣…………

wongwingkin 發表於 2021-6-30 22:26
過到去自然入到啦

先住14日🏪后再檢測攞“綠碼”最穩陣!

補充內容 (2021-6-30 23:29):
出嚟打工要有政治智慧(例如:管理層人事鬥爭),出嚟玩都一樣!

这就是说过大海仍然无期…

will not go to Macau with so many rules

我愛六六八 發表於 2021-6-30 23:04
你真系咁認為?

D囡返工都吾係盒髮啦,清零也要靠運氣。

wongwingkin 發表於 2021-7-1 09:23
D囡返工都吾係盒髮啦,清零也要靠運氣。

通奸症刷主要系方便探親,去到先知桑拿/賭場/食肆5入得,上公🚐無綠碼俾人趕落🚐,處處遭白眼對待,肚餓只能買外賣街邊食,途人見到眼望望,純粹遊出入境⛴/🚍河,戇鳩到無人有!

做隻流浪🐕刀仲有可能遇到愛❤人仕餵嘢食,流浪🇲🇴的🐓蟲冰個會理你?

返到🇭🇰仲有自尊做人?

回復 我愛六六八 ##4 的帖子

多謝分享

我愛六六八 發表於 2021-6-30 23:04
你真系咁認為?

就算你呢啲傳聞性新聞係真係咁養做,整個藍碼比港人,如果爛碼就唔可以入泳池,甚至桑拿,但係去搵酒店妹未必要掃碼至可以入內的,比如皇家金寶。。。所以一樣可以搵女。。。

我愛六六八 發表於 2021-7-1 10:17
通奸症刷主要系方便探親,去到先知桑拿/賭場/食肆5入得,上公🚐無綠碼俾人趕落🚐,處處 ...

我想講,我地當初獲批可以翻珠海,都係得每日2000名額,一早上網開搶30秒內就搶光,仲要作文寫明係咩必要原因需要翻珠海。。。請問,我地係唔係都要學你咁發表一堆屈辱文章?你地就算要咁做,都只代表係一個循序漸進的方式,會慢慢開放的,不需要咁激動去解讀。。。不過,如果你本質就係需要咁激動去睇事物,咁就請繼續,當我冇講嘢,哈哈

阿力達 發表於 2021-7-1 12:01
就算你呢啲傳聞性新聞係真係咁養做,整個藍碼比港人,如果爛碼就唔可以入泳池,甚至桑拿,但係去搵酒店妹未必要掃碼至可以入內的,比如皇家金寶。。。所以一樣可以搵女。。。

到時我地有特別通道進進出出,既濕滑,又窄,仲有收音机

阿力達 發表於 2021-7-1 12:01

阿力達 發表於 2021-7-1 12:10
我想講,我地當初獲批可以翻珠海,都係得每日2000名額,一早上網開搶30秒內就搶光,仲要作文寫明係咩必要 .原因需要翻珠海。。。請問,我地係唔係都要學你咁發表一堆屈辱文章?

入境🇭🇰人明知違反🇲🇴防疫條例5水負刑責???

而家過🇲🇴有幾受歡迎??

20210701_123737.jpg 20210701_124457.jpg

你條友刀幾2頭🐍,神又你👻又你!

5肯過🇲🇴刀要睇你大哥面色?發表意見又要考慮你老爺感受?

jack-so 發表於 2021-7-1 08:34
will not go to Macau with so many rules

明智之舉!

黄华德 發表於 2021-7-1 07:33
这就是说过大海仍然无期…

繼續等🇭🇰清0廿八日
or
🇲🇴🏪隔離14日

無需為一己之私強人所難!