[新聞時事] 建黨百年 日本共產黨黨 (JCP) 嗆:中共不配自稱共產黨

回覆 讚好 不讚 使用道具

回復 kingkong_hk ##21 的帖子

唔使咁烦喇, 等你疴尿时打冷陣, 9根搭脑根, 佢就係長伴你左右.  

artlo 發表於 2021-7-8 10:52
回復 kingkong_hk ##21 的帖子

唔使咁烦喇, 等你疴尿时打冷陣, 9根搭脑根, 佢就係長伴你左右.

刀話叫佢來搵我係天星馬頭巴屎站等

回復 kingkong_hk ##23 的帖子

artlo 發表於 2021-7-8 11:15
回復 kingkong_hk ##23 的帖子

叫佢來搵我係天星馬頭巴屎站等

回復 kingkong_hk ##25 的帖子

佢話等你阿尿至揾你.

artlo 發表於 2021-7-8 11:32
回復 kingkong_hk ##25 的帖子

佢話等你阿尿至揾你.

刀話天星馬頭巴屎站等

回復 kingkong_hk ##27 的帖子

咁你係天星馬頭巴屎站阿尿, 佢尼揾你suck.

artlo 發表於 2021-7-8 20:23
回復 kingkong_hk ##27 的帖子

咁你係天星馬頭巴屎站阿尿, 佢尼揾你suck.

ALL到成海刀係, 你叫佢快D來

回復 kingkong_hk ##29 的帖子

得, 冇问题, 不过你唔可以企係到, 要唔除衭跪係度ALL.

artlo 發表於 2021-7-9 10:20
回復 kingkong_hk ##29 的帖子

得, 冇问题, 不过你唔可以企係到, 要唔除衭跪係度ALL.

你米你啦總G ALL到成個海刀水浸啦

回復 kingkong_hk ##31 的帖子

好彩亞叔当年渡海泳, 你條巴老旦未出世, 唔係成个维港海域污染哂, 你做萝喇, 食药未呀 ?  

artlo 發表於 2021-7-9 20:35
回復 kingkong_hk ##31 的帖子

好彩亞叔当年渡海泳, 你條巴老旦未出世, 唔係成个维港海域污染哂, 你做萝喇, 食药未呀 ?

你比E藥費?

回復 kingkong_hk ##33 的帖子

唔係嗎 ? 咁樣公圍我, 我較中援为生, 間中儲夠錢揾个大妈happy吓, 何來多餘錢 ? 嗱, 俾廾皮你, 夠買忽得.  

artlo 發表於 2021-7-10 11:29
回復 kingkong_hk ##33 的帖子

唔係嗎 ? 咁樣公圍我, 我較中援为生, 間中儲夠錢揾个大妈happy吓, 何來多餘錢 ? 嗱, 俾廾皮你, 夠買忽得.

好呀拎泥丫

回復 kingkong_hk ##35 的帖子

有冇銀行互口, 我帮你存入去.

artlo 發表於 2021-7-10 20:06
回復 kingkong_hk ##35 的帖子

有冇銀行互口, 我帮你存入去.

G負保

回復 kingkong_hk ##37 的帖子

冇问题, 等我收到白粉波五千轉俾你.

artlo 發表於 2021-7-13 10:34
回復 kingkong_hk ##37 的帖子

冇问题, 等我收到白粉波五千轉俾你.

偷個人C忍你景然螺?

回復 kingkong_hk ##39 的帖子

個人C忍 ? 你 ? G負保有個人C忍 ? 唔好咁天真啦.