[民生話題] 阿 們!

回復 kingkong_hk ##20 的帖子

係人都知啦, 有乜咁特别 ? 唔好为自己个羅右贴金.
回覆 讚好 不讚 使用道具

回復 kingkong_hk ##22 的帖子

係呀, 預G打咗4興9年都唔死得, 可惜冇預 G 到死 Q 咗冇得赔.

artlo 發表於 2021-7-6 11:26
回復 kingkong_hk ##22 的帖子

係呀, 預G打咗4興9年都唔死得, 可惜冇預 G 到死 Q 咗冇得赔.

你E+4左有冇得賠?

點解亞豬亞狗都可以考公安 冇學歷要求 以前叫香港皇家警察 HK Royal Police 㗎

回復 kingkong_hk ##24 的帖子

有, 睇下点死法.

artlo 發表於 2021-7-6 22:46
回復 kingkong_hk ##24 的帖子

有, 睇下点死法.

1打即4

不過你要偷打, 5係會比我邊C

回復 kingkong_hk ##27 的帖子

哈哈, 你傻姐, 我冇你咁昂 9, 你当大6香下人流架, 話咗唔打就唔打, 你的躺平港燦由生到死都係向錢看, 打咗4興9年唔屎得, 自原其說.  邊C, 白 L 痴.  你係大妈就可以.  

artlo 發表於 2021-7-7 20:34
回復 kingkong_hk ##27 的帖子

哈哈, 你傻姐, 我冇你咁昂 9, 你当大6香下人流架, 話咗唔打就唔打, 你的躺 ...

你只可以偷打5比我G

回復 kingkong_hk ##29 的帖子

洗鬼偷打咩, 你契妈用專車尼接我去佢到打, 被我醒到無地自容, 從那天開始, 个司机轉咗做餵狗, 的随從做咗花王 , 死未.  

artlo 發表於 2021-7-8 10:20
回復 kingkong_hk ##29 的帖子

洗鬼偷打咩, 你契妈用專車尼接我去佢到打, 被我醒到無地自容, 從那天開始, 个司机轉咗做餵狗, 的随從做咗花王 , 死未.

總G你5好比我G你偷打

邊你C

回復 kingkong_hk ##31 的帖子

邊C ? 你可以留番尼服侍你契妈, 佢瞓床瞓到过百五歲, 要揾壮丁好好招代.

artlo 發表於 2021-7-8 11:13
回復 kingkong_hk ##31 的帖子

邊C ? 你可以留番尼服侍你契妈, 佢瞓床瞓到过百五歲, 要揾壮丁好好招代.

總G你偷打左刀米比我G

回復 kingkong_hk ##33 的帖子

唔使喇, 任何时间都可話你知, 無謂哂时间, 留番尼招呼你自己啦.  

artlo 發表於 2021-7-8 11:35
回復 kingkong_hk ##33 的帖子

唔使喇, 任何时间都可話你知, 無謂哂时间, 留番尼招呼你自己啦.

偷打邊你C

回復 kingkong_hk ##35 的帖子

你都白 L 痴, 而家堂堂正正我都講明唔吊佢, 偷打你就会, 留番煙姐幫你细佬邊C.  

artlo 發表於 2021-7-8 20:20
回復 kingkong_hk ##35 的帖子

你都白 L 痴, 而家堂堂正正我都講明唔吊佢, 偷打你就会, 留番煙姐幫你细佬邊C.

你1開波就話遲D打5邊你C

你話4刀5打, 所以偷打就邊C

回復 kingkong_hk ##37 的帖子

搏我腦亂, 而家任你話乜都得.

artlo 發表於 2021-7-9 10:22
回復 kingkong_hk ##37 的帖子

搏我腦亂, 而家任你話乜都得.

拿~~ 比機會你E+改口

邊C之馬有咩所謂

睇舊POST慢慢邊

回復 kingkong_hk ##39 的帖子

大丈夫, 一言寄出, 死马難追, 你由头到尾婆婆媽媽邊C, 变態.