[賽後報告] 乳交皇后千呼萬喚始出來, 真波真水真享受, 超級服務天后

名稱: 乳交皇后
地區: 灣仔
網址: //141-hk.com/zh/B51114-佐敦-樓上骨-乳交皇后.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

讀萬卷書不如行萬里路,成日去全港洗樓,街過街;路過路,何止行咗萬里路?不過為咗細佬性福,梗係要親自出毄洗去洗樓啦,今期去咗佐敦區搵食,乳交皇后白白淨,瓜子面靚女,成個明星咁,心口仲好有睇頭,加埋條纖腰同美腿,絕對令我塔晒糖,入到房就互摸,乳交皇后皮膚好細嫩,滑到線手,大波配上粉紅乳暈細乳頭,輕輕逗下已經有晒反應,係沖涼房比乳交皇后逗下逗下,腸仔都變金剛棒,佢仲笑淫淫咁烏低身用個籮友磨我碌野,一路磨一路呻吟,興奮到我到不得了,之後用大咪夾腸,舒服過真屌,乳交皇后水中蕭既實力,應該係我搵過嘅囡囡中十強之一,上到床,先幫我全身按,力度由輕到重,一d都唔馬虎,按到我舒舒服服嗰種,跟住就推油,推至全身上下推鬆哂,真係好手勢,不斷吸啜我,由含春袋到啜鳩身,跟住來個龜頭打圈吸啜,頂級環保吹功,三淺三深,吹蕭時仲會用對淫眼電我,好有AV感覺,夠姣夠蕩,乳交皇后越含越興奮,我要叫停佢先識得停口,一開始玩觀音坐蓮,鮑魚緊窄好得,換鯉魚穿鬚,再玩通天蠟燭,之後男上直插西洞深處,九淺一深,打樁式深插,插到乳交皇后鮑魚出水,加上乳交皇后越叫越放,甚似AV淫娃女優既叫床聲,到我主動,推車,叫聲又瀟魂,又淫蕩,高潮迭起,搞到我興奮無比,囡囡咁屌得,梗係要大大力喂飽佢啦,九淺一深未夠,來個側入,頂到子宮盡頭至狂射狂爆,千億精兵無一生還,事後係床上傾計,佢話佢好少同客仔玩得咁放,搞到我好鬼死開心。乳交皇后服務用心又多元化,值得推介比大家。
Screenshot_20210703-210318_Samsung Internet.jpg
多謝師兄分享~~~~~~
回覆 讚好 不讚 使用道具

多謝師兄分享

多謝師兄分享

多謝師兄分享

多謝師兄分享

多謝師兄分享