[賽後報告] SM開心大波一線鮑吸手靚真波36D竹筍形, 堅挺彈手好揸到愛不釋手

名稱: SM開心大波一線鮑
地區: 深水埗
網址: //141-hk.com/zh/B49472-深水埗-樓上骨-SM開心大波一線鮑.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

深水埗區出名多囡囡,花多眼亂,隨時走漏眼,剛啱洗樓就比我撞到SM開心大波一線鮑剛上班,SM開心大波一線鮑相頭合晒我眼緣,唔入閘都對唔住自己細佬。囡囡服務真係好撚正,人靚聲甜,身材性感,有波有籮,皮膚白滑,索到啪啪聲,好有明星相,揸落囡囡對36D大波波,好大好軟熟,正到無輪,侍浴招呼殷勤用心仔細,夾腸波推技巧超好,享受埋水中吹奏,正到我呻吟震震上床玩。上床翻雲覆雨,囡囡服務好技術得,按摩手勢正宗,力夠穴準,按鬆全身,感覺好舒服,囡囡在床上攬住我,又奶又錫,直至錫均我全身,性感紅唇咀到我全身都係口水,奶袋食蛋,環保吹奏,聽教聽話,九淺七深式吹奏,時慢時快,用盡招式折磨我,爐火純青嘅口技,咁撚享受,二話不說我扶住佢條幼小腰,前推猛進,屌到囡囡瘋狂大叫,一輪狂轟猛炸,西水狂流,於是改玩觀音坐蓮,鮑魚緊窄好得,換鯉魚穿鬚,再玩通天蠟燭,仲有狗仔式疾速勁衝,屌到啪啪聲,水聲吱吱不斷湧出,最後衝刺時攬住我大叫唔得啦唔得啦,我好快就派彩比佢,咁撚正,可以搵佢做女朋友就好啦。唔單止細佬開心,我更relaxed,應該好快再食。
Screenshot_20210703-212309_Samsung Internet.jpg
多謝師兄分享~~~~~~
回覆 讚好 不讚 使用道具

多謝師兄分享

多謝師兄分享

多謝師兄分享

多謝師兄分享

多謝師兄分享