[新聞時事] 【武漢肺炎】印尼單日死1040人創新高紀錄

回復 kingkong_hk ##20 的帖子

你註定要食晒C.
回覆 讚好 不讚 使用道具

回復 kingkong_hk ##22 的帖子

机会不大, 我唔打4興, 死硬, 你打咗唔死得, 慢慢享受老女人餵你食C.  

artlo 發表於 2021-7-15 20:14
回復 kingkong_hk ##22 的帖子

机会不大, 我唔打4興, 死硬, 你打咗唔死得, 慢慢享受老女人餵你食C.

5打先要食C

打左5洗

回復 kingkong_hk ##24 的帖子

唔打死硬, 你打左5死, 老女人餵你食C.  

artlo 發表於 2021-7-16 11:21
回復 kingkong_hk ##24 的帖子

唔打死硬, 你打左5死, 老女人餵你食C.

好呀你4左先講

回復 kingkong_hk ##26 的帖子

4左就冇野講, 趁我未死, 醒你掃把头, 痰餵猪班女强人餵你食C, 啱晒你口味.  

artlo 發表於 2021-7-16 19:41
回復 kingkong_hk ##26 的帖子

4左就冇野講, 趁我未死, 醒你掃把头, 痰餵猪班女强人餵你食C, 啱晒你口味.

留返拜3講

回復 kingkong_hk ##28 的帖子

你跑山就会, 你返香下拜3 ? 晒交氣啦.

artlo 發表於 2021-7-17 19:36
回復 kingkong_hk ##28 的帖子

你跑山就会, 你返香下拜3 ? 晒交氣啦.

拜35洗返香下

回復 kingkong_hk ##30 的帖子

拜35洗返香下 ?入咗乜教呀, 摸门 ? 木之林 ? 你係冇香下嗎 ?

artlo 發表於 2021-7-18 20:06
回復 kingkong_hk ##30 的帖子

拜35洗返香下 ?入咗乜教呀, 摸门 ? 木之林 ? 你係冇香下嗎 ?

拜3去尺柱啦, 你係5係香港人泥架

回復 kingkong_hk ##32 的帖子

冇錯, 大6落尼既香下人, 揾两餐都難, 何來时間去揾墳场, 唔知啶好正路.

用中國疫苗跟輝瑞的國家,我認為現時情況已高下立判,我只係諗唔明中國點解疫苗未搞好就急急輸出,預料不到結果嗎?

artlo 發表於 2021-7-19 21:10
回復 kingkong_hk ##32 的帖子

冇錯, 大6落尼既香下人, 揾两餐都難, 何來时間去揾墳场, 唔知啶好正路.

你想5想入尺柱試下, 最多我捱2汽去拜你3

回復 kingkong_hk ##35 的帖子

難得你咁有心 , 赤柱係边 ? 係唔係近住沙头角 ?

artlo 發表於 2021-7-20 20:43
回復 kingkong_hk ##35 的帖子

難得你咁有心 , 赤柱係边 ? 係唔係近住沙头角 ?

E度

https://www.hk01.com/01%E5%81%B5 ... B%E8%AA%BF%E6%9F%A5

回復 kingkong_hk ##37 的帖子

小也公, 話你低B则係低B, 揾的死人同監犯開玩笑.  

artlo 發表於 2021-7-21 20:19
回復 kingkong_hk ##37 的帖子

小也公, 話你低B则係低B, 揾的死人同監犯開玩笑.

留返拜3先講就係咁解

驚拜你3果陣冇話題

回復 kingkong_hk ##39 的帖子

唔知以為你好醒, 都係豬头丙, 所以你娘都係生义烧好过生你.