[賽後報告] 乳交皇后出名係個風騷甜姐兒, 大情大性,熱情奔放,服務爆錶

簽到
名稱: 乳交皇后
地區: 灣仔
網址: //141-hk.com/zh/B51114-佐敦-樓上骨-乳交皇后.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

平時放咗工,無所事事都會上吓網,睇吓四仔打吓飛機,半夜仲展轉反側,真係十萬個無聊,終於的起心奸去洗樓,專程去咗佐敦區洗樓,比我遇到一件靚女乳交皇后,新女乳交皇后樣子又索又甜,臉尖尖,一把長秀髮,非常標緻,真正的甜美可人兒,好有鄰家嘅女孩感覺,一開始有講有笑,好主動除我衫,我都幫佢除,大家摸來摸去,之後一齊手施手去沖涼房,佢幫我洗鳩磨棍,慢慢幫我洗埋細佬,又同我波推,推推下;細佬就硬起頭來,佢唔止吹水得,吹水蕭仲得,見佢好似食雪條咁前後吹,啜到雪雪聲,真係好撚淫賤,吹到我飄飄然,好狂忍得住,床上服務,舌功相當犀利,伸出神脷就將我由上身至下身啜個痛快,爽到打冷震,由頭錫到落細佬度,手口並用進行挑逗,睇落好似係佢錫住我件架生,但係囡囡愈來愈落力,含吹奶啜磨擰揈齊齊有,吹到碌嘢硬到不能再硬。首先來個在洞口操槍,再在鮑魚上磨棍,磨推到水聲吱吱響,屌得好玩又興奮,之後乳交皇后騎功了得,配合呼吸聲有節奏地騎我,佢條腰扭力又夠,un到我興奮過玩過山車,最尾來個推車仔,由慢到快,好推好砌,啪啪聲加乳交皇后叫床聲,十分好feel,有咁嘅對手,爆得令舍爽!乳交皇后質素咁好,做HG都要排隊預約啦,趁未算爆紅,幾大要執多幾次先。
多謝師兄分享~~~~~~
回覆 讚好 不讚 使用道具

多謝師兄分享

多謝師兄分享

多謝師兄分享

十分吸引