[指壓囡囡] 呢期啲印尼妹都玩串晒

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

真係著啊,約你去到指定地點然後又放飛機又遲到,1000文都玩嘢。
好撚多阿豬,阿狗都話要1000,都唔撚知邊撚個炒貴曬,出到嚟見到簡直嚇撚死,嘥曬我啲時間,屌佢都嘥口水。
呢隻臭屄仲要理所當然安份。成個太后噉嘅樣。衰撚過港女。
約你嗰個鐘數,到最後竟然仲係屋企。但係佢一路同你講話佢嚟緊。仲要你拍影相證明你到咗。跟住佢先出嚟,起碼要等1~2個鐘。大牌到撲街仲要串撚個包。
之前見過幾個撲街到臨時臨急先同你開始講價越講越高,昨天約好嘅嘢臨時改口改時間,總之就係邊條水魚,價高者得最快接到下一個客就係下一個客一個接一個永遠祇有你等佢佢唔會等你仲要臨時臨急睇下你靚唔靚仔先至決定做唔做你生意。
叫只貴雞仲要靚仔仲要乜都就撚曬佢仲要等得,隨時要等幾個鐘头,仲要好態度,最好就係要畀千幾二千文一q。,,仲要就佢放假嘅日子。乜呢個世界啲女人真係死鳩曬咩。我見到哩啲女真係兜口兜面屌撚到佢撲街嘎。
炒貴到阿豬阿狗都一千蚊, 嗰個咪係你有份囉
Mr__Cool 發表於 2021-7-11 09:01
真係著啊,約你去到指定地點然後又放飛機又遲到,1000文都玩嘢。
好撚多阿豬,阿狗都話要1000,都唔撚知邊撚個炒貴曬,出到嚟見到簡直嚇撚死,嘥曬我啲時間,屌佢都嘥口水。

800 2Q頂盡
我都試過P圖變Q了樣,還遲到半小時,來到嚇9死我,我扮看不到,跑了,4O幾歲都开8百x2,最後跑去金X港都是4百幾,還有六百元買也吃飯
呢件真人肥到要call 漁農署捉野豬
Bizet 發表於 2021-7-11 20:47
呢件真人肥到要call 漁農署捉野豬

照片照騙
algol 發表於 2021-7-11 13:26
炒貴到阿豬阿狗都一千蚊, 嗰個咪係你有份囉

憨鳩仔🖕佢開價一千我梗係應承啦,出到嚟,咪扣佢錢囉,你以為我好似你咁戇鳩咩
不過話分兩頭,你又未見過啲頂班級數,真係值1000嘅。
wing9498 發表於 2021-7-11 16:41
我都試過P圖變Q了樣,還遲到半小時,來到嚇9死我,我扮看不到,跑了,4O幾歲都开8百x2,最後跑去金X港都是4百幾,還有六百元買也吃飯

呢個情況我就唔會走啊,我直接屌醒佢啊40歲人仲扮20幾。最好屌到佢俾返車費我添😂
用手機回應 Mr__Cool #11 的帖子

遇著呢d我都會叫佢pls send me your real pic,仲其實賓印皮膚點化妝都冇可能咁白,唔難睇得出有P圖美圖

有時遇著呢d扮上菜又臭串嘅咪玩下佢先,開頭扮出來最後放佢飛機
回復 Mr__Cool ##1 的帖子

1000元 好貴下喎 重要放飛机
照片照騙

今日又一單飛機。約好三點半,三點三都仲係度。又係嗰句依家啲臭嗨仲要考驗你誠意,放返你一兩次飛機試探下你先,頂得順,好好人,先做你生意

兩個鐘就差唔多
一千蚊,我寧願上酒店玩高質泰妹過

呢件咪真人三四十歲肥婆囉。屌到佢不停咁道歉
真係要搵佢雇主傾傾,完全違反商品說明條例
罸主人錢,然後再扣佢人工
真係好多時會為咗啲噉嘅豬扒,而錯失件好嘢
星期日就得一個,黃金時間就得幾個鐘,約錯咗就冇下次

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-27 00:47