[指壓囡囡] 呢期啲印尼妹都玩串晒

呢件仲犀利啱啱見到嘅極品, 樣衰到爆炸,成卅幾歲40啊。竟然同我講一千文喎😂
Mr__Cool 發表於 2021-7-11 09:10
約你嗰個鐘數,到最後竟然仲係屋企。但係佢一路同你講話佢嚟緊。仲要你拍影相證明你到咗。跟住佢先出嚟,起碼要等1~2個鐘。大牌到撲街仲要串撚個包。

呢啲印婆根本係下人免費都唔屌
壓返低個價 四百/2hrs任屌
呢期我真係瘋狂噉彈佢哋,尤其是嗰啲離撚曬譜嗰啲
500/1 q, 仲嫌三嫌四,下下都話1000,出得嚟我真係屌佢老母啊,醜樣到爆炸。有啲撲街放完一次飛機,又一次無限放飛機。好彩我就我自己時間,必經之路等,唔嚟咪唔好嚟囉。
好多黐線嘅,明明到咗都要喺附近嘥時間,唔夠膽出現。醜婦終須見家翁。唔通我入錢畀你先咩。見面嘅時候,我真係攞部手機擺喺佢隔籬,同佢講~你邊一忽似
啱啱有個傻屄醜八怪臭豬扒竟然話我唔夠風度喎。你都放假相,仲好意思話人哋,唔通你俾嚿屎我照食啊,你去餐廳點餸啊,都冇理由咁離譜啊係咪咁講啊。
照食嗰啲就唔係叫做紳士風度,叫做戇鳩,好心啦發明紳士風度嘅英國佬啊,自己都係粗暴野蠻民族汙糟邋遢屙尿唔洗手幾個月唔沖涼講條鐵咩。
回復 Mr__Cool ##27 的帖子

笑死 ,依家d 印賓好多都開價開到痴晒線,但其實供求問題又真係有傻九比錢 ,有咩計
問過經常做直播女,27歲樣好少少,開1000一小時,兩小時話1500。她話幾個客都是1000一小時
最近約咗幾個,就算我出到1000,都可以臨時放飛機
真係豬扒唔憂做啊,我都係惗住出到嚟,先至再還價

又係典型嘅老母,把女兒張相放上去

肥黑老母豬 都話要800

又係恐怖片女主角,屌你老味😡真人又黑又老又醜樣,40都嚟緊啊大佬

呢呢件都極品啦,開價成千銀,係街度撞到佢,又係屌你老味嗨,20歲喔肥撚度啊,竟然有師兄入閘喔,我真係服撚咗佢
而家D賓印貴Q哂. 個個一開口就此1000/Q. 睬佢都傻.
no good la............
thanks for sharing
可能班賓印知道香港人冇得北上,咪開天殺價囉

真人貌醜如豬
嘥時間😡
其實真係有必要令到佢哋明白post假相,係需要付出代價,出到嚟只會嘥時間。畀得起1000就係食1000嘅質素。唎啲質素二三百都俾多佢哋

真人肥到成隻豬啊
對奶邊有咁大啊

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-27 06:49