月尾真係會通關?

名稱:月尾真係會通關?
場所種類:其他
消費:$500以下

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

如題,月尾真係通關嗎?
回復 wongwingkin ##2 的帖子

肯定改為輸入關連個案, 本地繼續零感染, 其實由day 1 開始全部都係武漢輸入個案
回復 凜冬將至 ##1 的帖子

通關之後遊客唔可以除口罩, 唔通過嚟買杏仁餅咩
genius1234 發表於 2021-7-11 16:51

肯定改為輸入關連個案, 本地繼續零感染, 其實由day 1 開始全部都係武漢輸入個案

澳門朋友常常彈弓手的,睇佢地心情
回復 genius1234 ##3 的帖子

腥趕正苦個jackpot為咗面有乜做唔出?比馬交封咗咁耐,冇面吖嘛!所以數字上一定係清0,但馬交嗰邊一定會保障自己人。邊會咁易比啲輸入性本地個案入嚟,你當馬交一成傻架咩!有咩事佢都好大獲。。
回復 wongwingkin ##5 的帖子

彈弓得過腥趕正苦,由03沙士已經彈出彈入,龍門任搬,接受現實啦!
KISSKISSBOY 發表於 2021-7-11 17:10
回復 wongwingkin ##5 的帖子

彈弓得過腥趕正苦,由03沙士已經彈出彈入,龍門任搬,接受現實啦!

佢開吾開都吾關我事
I hope so, but guess not going to be end of this month.

Even is open, they will restrict travelers go to certain place like Sauna; K & Night club first, so is still unless to us!
回復 KISSKISSBOY ##7 的帖子

係呀係呀
03年明明廣州輸入SARS又唔報
依家就乜都計輸入
genius1234 發表於 2021-7-11 16:51

無腦嘅🐔蟲就只會責怪人哋5打💉累佢無得過🇲🇴
hkmon 發表於 2021-7-11 21:41
回復 KISSKISSBOY ##7 的帖子

係呀係呀

算吧啦!袁國勇講咗1句:🇨🇳人嘅劣根性,之后都5敢再出聲!
留港消費算啦,振興本地雞業
好L難啦
当你能够去玩的时候就是真的…
等…………
就算通咗去澳門都無意思喇!住酒店又話唔畀落泳池, 又唔畀去有水池嘅娛樂場所,無澳門健康碼,撘的士同巴士又可以,想去遠啲都唔得!!
That 777 deserve to die asap.
應該都好難。
只要是以清零為目標就會通完又斷,只有等肺炎有解藥出來變成流感

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-26 10:17