[新兵問路] 日本仔 PurxPurx 好像支持不住了

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

有d可惜, 曾經hit過既新店official website同2個twitter ac都忽然無左, 應該胸多吉少了
唔知同系x26同f1 bar如何? 呢兩星期lock down後還健在嗎?
不奇怪, 市道本來不好
不如簡單啲, 問吓有邊間店仲支持得住
a lot of places are going out of business, going to be so different when tourism returns.
執左都唔出奇,曼谷同芭提雅一樣,吉鋪越來越多
mo la mo la, 全部從良喇
改善唔到肺炎,全世界一樣好多執笠
唉~一雞死一雞鳴
回復 newbra ##1 的帖子

咁搞法, 國家都霖, 唔好話D 舖
我看有些店家都有偷偷營業,但她們好像都沒有偷開,撐不住也是正常的啊
lijoker 發表於 2021-7-14 22:27
我看有些店家都有偷偷營業,但她們好像都沒有偷開,撐不住也是正常的啊

很多都偷开,好几家最近很红的都在开,到今天才关。
For Sure many shops will close if not getting better
HKtraveler 發表於 2021-7-14 09:27
不如簡單啲, 問吓有邊間店仲支持得住

overall緊係差, 但個別有d重ok
樓上有人講左, 香港人熟某幾間都偷偷開同做外賣, 起碼之前重收到msg問有無興趣
lijoker 發表於 2021-7-14 22:27

段古母新府
可能之前衰過, 所以唔敢開
又或者知道自己始終外人, 唔夠本地薑connection咁好, 唔夠膽搏
疫情下沒遊客,關門大吉好正常,
newbra 發表於 2021-7-15 01:15
overall緊係差, 但個別有d重ok
樓上有人講左, 香港人熟某幾間都偷偷開同做外賣, 起碼之前重收到msg問有無興趣

每日咁多人確診, 九點就要返到屋企, 餐廳外賣都死, 何況囡囡
睇黎結業潮會持續
先睇普吉點先!跟住十月嘅Pattaya
個人比較樂觀,年尾之後
形勢會有好轉,當然,要回覆舊觀
冇十八個月都要一年時間回氣!
結業潮會持續

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-20 07:09