[賽後報告] 乳交皇后真正豪情豪放大乳牛, 激情性服務

名稱: 乳交皇后
地區: 灣仔
網址: //141-hk.com/zh/B51114-佐敦-樓上骨-乳交皇后.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

雖然話好又一餐,唔好又一餐,始終食囡都有D要求嘅,佐敦區嘅乳交皇后就係我嘅心水選擇啦,仲有師兄在網上讚佢有服務,非常之期待同乳交皇后交手,佐敦執到件好野,囡囡叫乳交皇后,新做無耐,屬區內嘅頂級貨色,樣子甜美,身材前突後挺,36D大波,令人賞心悅目,熱情迎接我入閘,即時伸出淫手搓佢波波,真係滑不溜手,洗白白時幫我波推,夾腸,加上水中簫,吹到雪雪聲,確係正到爆,搞到我興烚烚至返上床,訓落床,囡囡騎在我身上立即奶全身,耳邊呻吟吹氣,漫遊有感覺而唔會太過機械化,環保吹奏,眼神有交流,深喉不斷,高超口技,有d頂唔撚順喇,轉玩六九,鮑汁無色無味,又濕又暖,首先來個帶套到正場,瘋狂策騎起嚟,搖擺搖盪高級騎術,如果有囡囡騎師排行榜,乳交皇后屬於專業選手,轉番即刻分開佢雙美腿後,支棍長驅直插,經過數十次狂轟後,佢瘋狂大叫,配合得好撚激情,跟住抱囡囡對鏡狗仔式,插到佢西水長流,啪啪聲反應強烈,每抽插一下就叫一下,真係好撚爽,一股濃烈而熱盪嘅精液,就激射而出,抽出黎仲見成半袋精液,射左好撚多子孫,真好爽好過癮。乳交皇后有樣有服務,絕對係我柸茶,下次再搵佢,睇吓仲有乜嘢玩。
多謝師兄分享~~~~~~
回覆 讚好 不讚 使用道具

又濕又暖

多謝師兄分享

回復 one2three1 ##1 的帖子

好正好吸引

多謝師兄分享

賞心悅目