[粗人粗語] 環保同中出

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

如果條女幫你含唔用套。。問可唔可以環保插時又得。。但到最後中出竟然反面。。有無師兄試過?

環保唔係代表可以中出理?
其實比你環屌真係唔一定包中出,我都試過囡囡畀我環屌但就千叮萬囑唔好裡面射,咁我又覺得果下人地已經offer左額外嘢畀你,冇理由再中出埋佢

自此以後呢d情況如果囡囡offer環屌(不論主動or我開聲問),屌到最後臨想出嘢前都會講聲,肯就固然爽唔肯就抆鳩射,講清楚無謂事後被人屈錢屈強姦啦
兩樣嘢來,我試過情到濃時環保做佢都會講句唔好射係裏面
環保同中出確係兩樣嘢
事前問清楚唔洗煩
回復 香港一龍 ##7 的帖子

起初我個相好都肯環保做唔可以中出,但搵多佢幾次已經可以中出
有得唔戴套入就當然想射入面,我都試過中出過兩個

不過有一個冇再做了
slave_11111 發表於 2021-7-16 09:36
如果條女幫你含唔用套。。問可唔可以環保插時又得。。但到最後中出竟然反面。。有無師兄試過?

環保唔係代表可以中出理?

如果做開環保嘅女,即打開門做生意個個都得果d,佢哋本身已經食晒避孕藥或者打晒避孕針,中出當然冇問題。
但如果係師兄講個隻,只係熟咗,佢又肯比你唔帶套玩下,個隻阿女本身每日返工「只」係用套去避孕,所以如果比你中出咗,佢哋要去買事後藥食的,都係果句啦,係冇避孕嘅情況下俾人中出,佢哋都擔心架。
可能要恭喜樓主了,我以前有留過言,環吊唔等於可中出。
神之水滴滴 發表於 2021-7-17 10:08
可能要恭喜樓主了,我以前有留過言,環吊唔等於可中出。

早知就唔洗我加多舊水比佢食事後。。

不過環保親真係好難忍住唔順手射埋入去。。

顏射又唔見要加錢。。
環插又真係好爽,唔會想抆出黎射
多謝師兄分享
通常對住啲出開嚟玩嘅女友。。都唔會理佢話唔比。。最多射完say 句 sorry 。  有啲試過幾次知我籠嘢。講明話再咁就反面。。我先無玩得咁盡。。但通常都會係入面射一下先抽出嚟射係佢塊面。。證明有聽佢講。

但對啲職業嘅就通常問過先。。唔得就算。。話晒佢哋揾食。。無謂累人。。
花花大師 發表於 2021-7-19 11:23
我食開條女又係可以環保插,但次次都唔肯比我中出,不過真係好難忍+我又係衰格,有意無意都射左第一下先抽出來外射

體外射避孕率唔高,安全起見囡囡都應該食事後,咁不如直接比我中出埋算啦

咁師兄可以問下佢肯唔肯食事後丸囉,如果肯的話⋯咁你咪可以名正言順咁射入去啦!
試過有條女,開頭同佢環保做時,講明今日係危險期,叫我唔好中出,跟住做到我差唔多爆時又叫我射入去,話同我生返個B
試過二条女,二個都做到很熟,都是她們話不用套,一個她在上面搖,她高潮後起來時,發現我肚皮全是水

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-17 04:26