樓主: slave_11111

[粗人粗語] 環保同中出

環保小弟真係唔敢 各位師兄保重
回復 slave_11111 ##1 的帖子

環屌同中出係兩樣野。但論懷孕機率,外射同內射差不多。
折翼天使 發表於 2021-7-21 15:57

環屌同中出係兩樣野。但論懷孕機率,外射同內射差不多。

顏射都會大肚?   咁用可樂洗下面咪無事囉
回復 slave_11111 ##24 的帖子

唔用套插已經有機會懷孕,碌鳩的分秘有機會有精子喺入面
兩樣嘢together will be good

講好服務同價💰大家開心
eggyellow 發表於 2021-7-20 11:08
試過有條女,開頭同佢環保做時,講明今日係危險期,叫我唔好中出,跟住做到我差唔多爆時又叫我射入去,話同我生返個B

如果條女咁同我講實9suk
查實要攪出人命,外射同內射機率真係分別好大,下面內容網上找的。

當男人和女人發生性行為時,男性的陰莖勃起,進入女性的陰道,然後男的射精,將含有三億精子左右的精液釋出到女性的陰道中。精子靠著尾巴的擺動從陰道慢慢向上游,大約4小時候便通過子宮移至輸卵管上端。只有一些精子可以游這麼遠,因為大部份精子會被陰道的酸性損壞,一部份又進入了沒有卵子的一邊輸卵管,最後只剩大約二千精子到達有卵子的輸卵管。就是這樣,在輸卵管的上端,卵子遇上最後游到來的二千精子,其中一個精子穿過卵子表面的附層進入卵子,使卵子受精。
以前都試過樓上骨果陣按按下摩, 突然囡囡可能好想要 問我要唔要做, 我當然ok啦 佢個樣又唔差 跟住佢話無套係身 記得唔好射入去, 跟住做完之後都搵過佢多2次 之後佢就走左 可能7日鮮黎
花花大師 發表於 2021-7-19 11:23
我食開條女又係可以環保插,但次次都唔肯比我中出,不過真係好難忍+我又係衰格,有意無意都射左第一下先抽出來外射

體外射避孕率唔高,安全起見囡囡都應該食事後,咁不如直接比我中出埋算啦

咁樣射一下入去都唔詐型?我反而會掉返轉,學某dAV男咁抆出來射一下,再插返入去射埋果幾下,射完抆鳩時用龜頭頂住洞口兜住d精,再順勢推d精上屎眼度,如果high到仲硬緊就借勢再屌兩下屎眼
回復 tmktmk ##8 的帖子

知你搞吾大人地嘅
回復 折翼天使 ##22 的帖子

吾同嘅,我扣嘅囡囡,有兩條囡內射最多兩次就有左啦。外射就冇一件有事
williamling 發表於 2021-7-31 19:23
回復 折翼天使 ##22 的帖子

吾同嘅,我扣嘅囡囡,有兩條囡內射最多兩次就有左啦。外射就冇一件有事

師兄咁堅?條女無叫你負責任咩
她又冇槍,所以她自己去醫院搞掂
其實真係兩樣嘢黎,怕你攪大佢個肚
花花大師 發表於 2021-7-19 22:20
咁我下次插佢時問下  最多買定事後丸上去

唔得咪算。。無謂阻住人揾食。

出嚟玩嗰啲就唔洗錫住啦。。自願抛個身出嚟比人任玩。。唔玩盡啲對佢唔住
通常環吊時, 如果不能中出, 囡囡自然會出聲 !

唔出聲...當然中出埋啦 !
如果長期搵,佢又比你環,不如叫佢食藥啦,或者用液體套。

事關攪大左佢又唔落都唔知點算,想私有化當然冇問題啦。
有時係囡囡懶得灌水入去洗
比你中出完,d精留左喺入面,佢都要灌水入窿去沖一沖
唔係下手師兄見到流曬白汁 反枱都似

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-27 00:30