[新聞時事] 印尼一天內確診全球10%的病例…「被中國疫苗坑了」

回覆 讚好 不讚 使用道具

回復 kingkong_hk ##20 的帖子

话咗你脑殘兼眼盲, 只晓得將自己既FXXK極肛PIG好當全人類都好似你遂臭.

artlo 發表於 2021-7-21 20:34
回復 kingkong_hk ##20 的帖子

话咗你脑殘兼眼盲, 只晓得將自己既FXXK極肛PIG好當全人類都好似你遂臭.

西方極落後fxxk極肛係你介紹比我

回復 kingkong_hk ##23 的帖子

我冇介绍西方極落後fxxk極肛, 我只係講会去白马, 王刀睇北極光, 你用你既文字污染北極光, 去满足你个人對fxxk極肛的变態行為, 可恥.  

artlo 發表於 2021-7-22 20:18
回復 kingkong_hk ##23 的帖子

我冇介绍西方極落後fxxk極肛, 我只係講会去白马, 王刀睇北極光, 你用你既文 ...

我刀冇話去西方極落後fxxk極肛

你係咁話要去G馬

回復 kingkong_hk ##25 的帖子

所以話馬車好多方面比你更上一層楼.

artlo 發表於 2021-7-23 21:20
回復 kingkong_hk ##25 的帖子

所以話馬車好多方面比你更上一層楼.

佢比我拉左係心震坐緊

回復 kingkong_hk ##27 的帖子

無錯, 個个係大6人顶包, 又正名你辦事不力.

artlo 發表於 2021-7-24 10:25
回復 kingkong_hk ##27 的帖子

無錯, 個个係大6人顶包, 又正名你辦事不力.

西方極落後fxxk極肛刀係大6人頂包

回復 kingkong_hk ##29 的帖子

咁我又唔知係大6人頂包, fxxk極肛都係要等你去搅攪陣至知.

artlo 發表於 2021-7-26 12:13
回復 kingkong_hk ##29 的帖子

咁我又唔知係大6人頂包, fxxk極肛都係要等你去搅攪陣至知.

我冇咩興趣

回復 kingkong_hk ##31 的帖子

唔好扮野, 你流晒口水, 老女人你冇咩興趣, 但係佢地的宇就你就興趣大了.  

artlo 發表於 2021-7-26 20:39
回復 kingkong_hk ##31 的帖子

唔好扮野, 你流晒口水, 老女人你冇咩興趣, 但係佢地的宇就你就興趣大了.

我冇講過去西方極落後細介

回復 kingkong_hk ##33 的帖子

冇人話你去西方極落後細介, 係你fxxk極肛流晒口水.

artlo 發表於 2021-7-27 11:32
回復 kingkong_hk ##33 的帖子

冇人話你去西方極落後細介, 係你fxxk極肛流晒口水.

我刀冇講要去fxxk極肛

你係咁話要去西方極落後細界,冇野好玩晚晚fxxk極肛

回復 kingkong_hk ##35 的帖子

北極光唔係一般凡夫俗子識欣赏, 尤其是你周圍想打人脚骨發達既人, 都係晚晚fxxk極肛啱你多的.

artlo 發表於 2021-7-28 10:15
回復 kingkong_hk ##35 的帖子

北極光唔係一般凡夫俗子識欣赏, 尤其是你周圍想打人脚骨發達既人, 都係晚晚fxxk極肛啱你多的.

住係果度D人5會晚晚fxxk極肛

回復 kingkong_hk ##37 的帖子

問你至知.  

artlo 發表於 2021-7-28 11:00
回復 kingkong_hk ##37 的帖子

問你至知.

我刀冇話去西方極落後細介

回復 kingkong_hk ##39 的帖子

你梗係唔会去, 个到人都唔多个, 又冇人同你R水吹, 食, 疴, 瞓都凍冰冰, 一唔小心变北極熊燒賣, 以你樣樣講回報, 边暑会去呀 ? 留係香港打腳骨好过啦.