[賽後報告] 乳交皇后 千呼萬喚始出來, 真波真水真享受, 超級服務天后

名稱: 乳交皇后
地區: 灣仔
網址: //141-hk.com/zh/B51114-佐敦-樓上骨-乳交皇后.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

讀萬卷書不如行萬里路,成日去全港洗樓,街過街;路過路,何止行咗萬里路?不過為咗細佬性福,梗係要親自出毄洗去洗樓啦,今期去咗佐敦區搵食,開門見到乳交皇后 相頭好掂,加上睇到佢胸前36D嘅白滑真波,全身走肥,有前有後,笑起黎感覺仲好親切添,好有女朋友感覺呀。 入到房乳交皇后 對住我笑口淫淫,主動攬實我搜身,偷桃撈月,搞我細佬變大佬,剝佢光豬拖佢去沖涼。仔細幫我沖乾淨,就同我玩波推、水簫,我衰衰咁問佢頭先食唔飽嗎?佢居然回我一句,都係你啦,條腸咁好食,忍唔住口。真係開心,沖涼大家已經玩得情緒高漲。上到床,回氣時乳交皇后 問我駛唔駛按摩下,我話好呀,手勢又幾好力水,按得好有心機,阿女施展渾身解數,由頭錫到落細佬度,然後手口並用進行刺激,環保吹簫,啜鳩頭瀨鳩根,深喉不斷,淫眼望多兩眼,差D就畀佢電暈,可想而知其電力有幾強,拿拿聲女上肉體完全緊貼,鮑魚窄窄,佢更索性快放策騎兼瞇眼輕輕呻吟,兩人身軀嘅猛烈撞擊,佢隨即興奮得放聲淫叫,銷魂到透晒入人心,再轉爽到佢隻濕潤鮑魚夾住好舒服,最後直路推車式籮友好正,挺挺屁股拮到佢高潮迭起若仙若死,佢夾我插,夠晒合拍,狂推到爆精狂射,非常之爽,乳交皇后 服務頂班,想食就要快,手快有手慢有排等。
多謝師兄分享~~~~~~
回覆 讚好 不讚 使用道具

多謝師兄分享

多謝師兄藝術相嘅分享 , 果然製作得幾靚。

多謝師兄分享報告!

多謝師兄分享

36D白滑真波