⭐⭐佳惠Spa大波陀地✅新女彤彤,AV Nuru從未如此舒服過

名稱: 佳惠 SPA
地區: 上水
網址: //141-hk.com/zh/B47327-灣仔-水療SPA-佳惠 SPA.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

見到佳惠Spa有陀地新女就上去睇睇,陀地彤彤樣靚身材好鬼正⋯
對波波又大又白又豐挺,皮膚白白滑滑~
身材係標準嘅黃金比例,見到都眼金金。
彤彤先安排我去沖涼,沖洗完返上骨床~~
一次性床單,非常衛生.....落足心機幫我日式推油按摩~
手勢都幾正宗,陀地妹來講真心好骨,手藝出色剛中帶柔⋯
善解人意又好傾,感覺好能舒服~~
雖然我係大肥仔,但係感覺佢雄渾力勁;
但技術中上水準,起碼做到力夠穴準⋯⋯
按鬆再推油,服務做到足,樣樣都細心~
推按勻全身重要部位,爽到我疲勞盡消!!
快樂時光,彤彤對玉手溫柔無比,搞到我好有feel⋯⋯
AV Nuru非常善用對大波,爽得我無法用語言表達,好快到達終點⋯⋯^_^
多謝師兄分享
多謝師兄分享

謝謝分享!
回復 peoplevillage ##1 的帖子

thanks for sharing
好吸引!
回復 hamsuplow ##6 的帖子

Thanks for sharing!
好正呀!
相是假的

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-25 14:14