樓主: singsingwong

[援交女友(PTGF)] 我又分享下相

新account,初鳩會員,po假相懶係report,故作唔留contact但留蛛絲馬跡叫人搵叫人去馬。
5 D1 C7 H4 p0 S! N
5 b& D/ `: G) P- [% F結論咪就係典型agent寫狗,喺度放長線釣水魚。
: J9 w9 B! S8 g4 Q7 P9 x: r$ V/ P) A  Z3 o/ g+ |4 _
咪on鳩啦
回覆 讚好 不讚 使用道具

本帖最後由 singsingwong 於 2021-7-30 21:35 編輯 ; w# R; F" U1 ~4 _7 `

: M, y/ F8 U8 Z5 W. G; f7 Uagent 就物都留,等人搵佢啦.
+ `, O6 F7 h, o5 `% y# k3 h我都話唔好PM我,只係新手即管出下post, 分享下。1 |: n4 i/ L, J7 U
我見好多其他post嘅topic, 比我更無意思.
" ^! ^4 z3 \3 o! c* Q  p! u& i; s( [2 K; }& p3 B
囡囡發俾我嘅,就照發番出嚟,睇下你地有TG有無見過佢嘅ad, 唔通呢度會有真陀真露樣相咩.

多謝師兄分享,求pm

singsingwong 發表於 2021-7-30 15:40 0 ?$ o' s2 Q0 F* o
agent 就物都留,等人搵佢啦.
! J2 \2 N9 l! N. G2 b我都話唔好PM我,只係新手即管出下post, 分享下。
! r" ?$ z% g7 B/ s2 ~3 u3 |/ W我見好多其他post嘅topic,  ...
' G2 r; o! Y! [9 P% v, D
條女TG係咩?

singsingwong 發表於 2021-7-27 15:06 , n4 g6 @* _2 c* X7 u( u3 C8 |
唔錯嘅純陀PTGF。有時都要約下出嚟先知點樣。諗住都係最多俾車錢,點知樣靚加大波有腰又白,真係行運
( v) m" }4 B8 O  c
謝謝師兄

多謝師兄分享,求PM,謝謝🙏

多謝師兄分享

dannyng 發表於 2021-7-27 18:50 7 r1 {6 S6 P$ _& C% a
http://www.ikanins.com/ann30866/
9 o5 P2 u; C: y7 R3 U0 E* y" M- v近排咁多師在台灣食到正野。恭喜!恭喜!
: E% X% ^+ x; v* _% S, v: F1 X% b7 Y; Y第三張相出處係beauty.com
  p+ l7 B! ]" x6 }8 l- w+ E1 F( F) \
師兄好勁^^

回復 singsingwong ##1 的帖子
3 b; d( l; \, r0 x" S0 i1 a- s# p0 d! g! ~8 }9 g% H
Thank you for your sharing.

唔知堅定流,囡囡相頭唔錯

回復 singsingwong ##1 的帖子8 @. O3 N& S! t  m# a
9 ^; l( M2 \6 @; w
白滑大包米,做愛冇閉翳。6 d5 G$ X( H- U, U

睇咗當食咗?幻想能力真高!🙄

師兄pm下唔該

假報告、佢係台灣網紅!師兄你不好寫假報告!你呃人、你呃人

多謝師兄分享,求pm