[賽後報告] 大波模特兒360度旋轉式吹奏, 橫吹直笛環保口爆 顏射再吞精

名稱: 大波模特兒
地區: 灣仔
網址: //141-hk.com/zh/B52087-佐敦-樓上骨-大波模特兒.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

睇開巴打報告都知,佐敦區大波模特兒軟硬件都有保證,服務仲非常投入,吹奏功夫冠絕同區,咁啱day-off,一定要去見識吓啦,姣妹大波模特兒,鵝蛋面型勁靚,對大波夠正,精靈而水汪汪嘅眼晴,加上好好笑容,薄薄誘惑紅唇,梗係入閘啦!實話實說,大波模特兒對D級奶好正,亦唔執輸抽水,手感軟滑又彈手,洗白白,眼見囡囡深深事業線,極品美乳,堅挺兼鮮嫩,令麻甩佬我心動,大家互摸身體,用美乳幫我上擦擦、下擦擦,又來大波煎腸,緊接冰火水簫,令我心身興奮。床上dup骨,手勢得好好,估唔到佢咁夠力,穴位都好準,同埋識用陰柔力,全身按鬆,之後推油,剛柔並濟,佢嘅撚雀手勢好鬼正,非常好感覺,大家攬埋瘋狂玩,佢主動波奶我全身敏感部位,睇來上床玩得仲激呀,搓揉對大竹巨乳,真係無得頂,之後AV式高級環保吹,整條含晒入口,下下深喉,有節奏,吹到雪雪聲,火中燒支棍都扯晒旗,慾火難耐,到咁上下先來大波模特兒騎功了得,配合呼吸聲有節奏地騎我,佢條腰扭力又夠,un到我興奮過玩過山車,之後我扶住佢條幼小腰,前推猛進,屌到囡囡瘋狂大叫,一輪狂轟猛炸,西水狂流,到最後怒漢推車,籮友咁有肉,我一路向前推,佢就向後撞,真係推到啪啪聲,佢個波仲係咁揈,視覺上好養眼,成條鳩入到盡,小小動作已經令大波模特兒瘋狂,咬實牙根以每秒兩三下抽插,插足兩分幾三分鐘至抽出除奪狂爆,射到鳩軟為止,大波模特兒嘢隻淫娃,越屌越有味道,服務又咁好,一定要記住佢。
旋轉式吹奏正
多謝師兄分享~~~~~~
多謝師兄分享
多謝師兄分享
十分吸引
多謝師兄分享
大竹巨乳

多謝分享...勁勁勁
多謝師兄藝術相嘅分享 , 果然製作得幾靚。

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-26 13:33