硬件唔錯樣都唔差認真食得過0後一綫天

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

打開搵食手機睇下今日有乜靚嘢,又比我見到年輕嘢仲要00後一線鮑魚,馬上約好出,去到樓下打比客服佢ok即上樓,一見面又係咁好態度,
女友feel爆曬燈講下佢先身材好fit,168夠曬目測夠嫩口00後攬住佢抽下水,
摸下佢搞下佢對有肉嘅波,條囡不甘示弱係咁挑逗我搞到我硬曬,
剝光豬去沖涼幫佢沖涼感覺好正,初戀感覺好過癮跟住到佢同我洗乾淨,
玩下波推水蕭勁溫柔好正,搞到我硬掘掘拿拿林洗乾淨抹身,
出去上床服侍我按一陣,手勢都ok 算係幾溫柔同我傾下,
佢把聲好甜又識冧人氣氛好好,差不多就到下半場波推 r背脊pat pat 奶錫,
望住佢幼嫩嘅,身體玩到我愛不釋手,跟住到佢慢慢撳喺我身上錫lin奶落去,
同我吹好溫柔慢慢奶慢慢啜,再玩埋69勁興奮妹妹已經濕濕地,
吹到我頂唔順叫停上好condom,我先主動慢慢入妹妹勁窄又多水,
反應好肉緊搞到我都勁興奮,行順咗叫佢上嚟un 佢body好正,
我一路揸佢一路自動波我點玩佢點配合,玩埋推車pat pat 夠肉好好推,
推到啪啪聲一路揸波佢呻吟聲好真實,叫到我心都寒埋最後轉返正面,
砌到佢好enjoy咁叫加速嗰陣玩到我實一實發射完,見佢面都紅曬仲話搞得佢好舒服,
唞陣先同我去沖多次涼全程女朋友仔咁...

登錄/註冊後可看大圖

多謝分享
多謝師兄分享~
值得一试
多謝推介
多謝分享
多謝師兄分享!

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-19 01:45