樓主: slave_11111

[粗人粗語] 有冇Ching 試過追到囡囡?

花生 發表於 2021-8-2 13:25
留精不留人

情願佢追你好過你動真情

我認為交易時、可以沉及享受、一出門口就浮返上水面
you want heart ,she want money
出完嘢就算啦,講真你接唔接受到自己條女日日都其他男人搞嘢先
最後同個141界前輩食飯。。佢嘅經驗係。以前溝到個好叉淫嘅。。以為上床會再淫啲。。點知番到屋企完全性冷性。。就算做都係死魚咁。。叫我死咗條心唔好有任何幻想。。叫雞就叫雞唔好亂諗嘢。。真係要淫就一定係嘅出嚟偷食嘅良家婦女。。
人夾人緣
鳩都要夾閪
邊有咁多一拍即合吖
比錢一定追到!
slave_11111 發表於 2021-8-9 17:33
最後同個141界前輩食飯。。佢嘅經驗係。以前溝到個好叉淫嘅。。以為上床會再淫啲。。點知番到屋企完全性冷 ...

我有個好熟嘅女同我講,佢本身對扑野真係冇乜興趣,返工就係返工,如果做返自己,就算同自己條仔都真係唔會有咩招呼🤷‍♂️
lokielok 發表於 2021-8-10 16:42
我有個好熟嘅女同我講,佢本身對扑野真係冇乜興趣,返工就係返工,如果做返自己,就算同自己條仔都真係唔會有咩招呼🤷‍♂️

要慢慢調教😂
ashleyyoung 發表於 2021-8-10 18:54
要慢慢調教😂

哈哈哈哈,要調教囡囡,相當諷刺🤣🤣🤣🤣🤣🤣
回復 ~celtics10~ ##17 的帖子

你講得啱!給你一個贊👍
追到囡囡,個個月都要比家用

就算追到,要唔介意佢出嚟做過,亦唔擔保佢唔會再出嚟繼續做,真正追到係唔會知對方係雞或雞蟲
歡場永遠冇真愛,做個炮友就算,想食咪叫個kfc
回復 西人一個 ##24 的帖子

非常認同
客人身份不好潛越
多謝分享。
有錢係身就一定追到
其實…點解要係依個圈揀女朋友呢🤔
雖然我唔太明,但各師兄都有追阿女嘅自由嘅🤷‍♂️
不過咁,以我同d阿女傾開計,有興趣追囡囡嘅師兄,「千祈」唔好「一廂情願」地認為你唔「介意」佢做雞,佢就「都唔介意」你係嫖客囉🤭🤭🤭
其次,有為數唔少係「一身街數」的!
回復 lokielok ##38 的帖子

一身街數絕對係打麻雀輸大左
用手機回應 神之水滴滴 #39 的帖子

未必嘅,「正面」d睇可能係貼仔呢,總好過為Take嘢做道姑先周身街數

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-26 17:12