[正宗桑拿] 旺角金碧泉38號,令我諗起以前一個bone girl

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

地點係旺角豉油街金碧泉桑拿,一間商業大廈3樓
時間係擒日下晝6點幾上到去當然沖涼然後飲嘢入房
呢間啲女普遍都幾揼得有後生有中女整體都可以不過金次想講的係38號

未做過主任介紹
一入房就相當有驚喜
竟然個樣係勁似以前新興閣60
當然各花入各眼我本人就超級like以前件新興閣60
咁新興閣好似係08年夏天無咗之後佢就去咗荃灣荃溢冧巴改82
如果有番咁上下揼骨日子的兄弟們都應該知佢乜水
白白淨大概28-30歲半肥瘦個樣楚楚可憐好得人鍾意嗰種
超揼得又超玩得雖然以前淨係可以手+嘴+body但都好滿足
加上四舊幾搞掂又可以手指攻勢佢超玩得超易話為又可以車輪
當時真係專登朗豪坊搭$10亡命van直飛荃灣搵佢不過荃灣係貴啲

咁而家呢件金碧泉38個樣個款身材樣貌有新興閣60and荃溢82有八成幾相似
初初以為係佢個妹添不過睇真啲當然係兩個人
問金碧泉38有無家姐佢話無
佢話佢呢種新移民國內女仔可能人有相似撞樣
不過真係好Q似而且廣東話流利

結果揼揼下都覺得金碧泉38相當揼得
推油踩背拗腰穴位樣樣掂手同腳都夠力
以前新興閣60and荃溢82無得食大餐而家呢件金碧泉38就有
佢都做齊所有前奏step加上都幾自動波
真係有種特別感覺有種重遇舊愛的感覺
七條魚加兩草幾抵玩
以前搵嗰件新興閣60and荃溢82大概個月三四次
而家搵到替代品可能會再密啲添

新興閣60係唔係叫呀菁?
diu, 幾台聯播廣告
回復 丁丁丁丁 ##2 的帖子

係...我仲有佢電話
佢之後去過荃灣近大會台做樓上骨vegi的
不過之後無做
再打電話俾佢都無聽