[粗人粗語] 大家唔好再去一樓一溝女,好折墮

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

要服務就門口問啦,你比錢,有要求系天經地義,最多傾價錢傾條件,佢唔做系佢問題,可以唔賺你錢。仆街溝下溝下咁,根本十個都未必有一個比你得呈,自己柒左跌錢不突止,害撚埋其它師兄,因為種壞左條女,條女真系當左自己系女神,收幾舊水更系當好少錢,因為你地個個都系咁唸,你估佢地唔知?幾舊水就求撚其做,當比d 傻撚溝下就任務成功。做完大半個鐘都唔撚出黎,系度溝女,十個有八個都系咁仆街,霸住條女。本來已經客多過女幾千倍,咁搞法,惡性循環,供應變左更加少,個個叫雞唔洗錢咁搶,成隻狗咁,你想做狗,我唔想啊
做咩咁大怨氣,睇嚟傷得好重!
回覆 讚好 不讚 使用道具

回復 W118 ##2 的帖子

多謝師兄分享

師兄好大火氣

我傷?我最多唔入閘,唔會跌錢,入得就有曬服務因為我問清楚先入。你地咁玩法,乜都唔問叫雞唔洗錢咁搶,問心,起碼10 次有 9 次跌錢,你地咪無所謂咯,好少錢跌得起,去溝人又食檸檬,唔好話我篤爆你地啦

謝謝師兄感受分享

mstg 發表於 2021-8-10 11:15
我傷?我最多唔入閘,唔會跌錢,入得就有曬服務因為我問清楚先入。你地咁玩法,乜都唔問叫雞唔洗錢咁搶,問心,起碼10 次有 9 次跌錢,你地咪無所謂咯,好少錢跌得起,去溝人又食檸檬,唔好話我篤爆你地啦

"起碼10 次有 9 次跌錢"
趺錢唔去瀨啲雞走去瀨呢度啲師兄???

一樣米養百樣人,冇得話邊一邊錯晒,劏客有劏客嘅走火入魔,屌囡有屌到失去理智,世代唔同社會變左,只能夠講唔知由幾時開始,人心已少見有道德兩字

各為其主,無計啦
遇到啱食、態度好,又有 feel 嘅囡囡絕對係 bonus
唔啱食、態度差嘅,打個冷震擺低錢,速逃,當無件事發生。自己開心啲

死柒頭叻吾L切,你又知啲師兄無問,你點會知道條臭閪除哂衫先反口呀,又或者做做下反口,佢反口吹得佢脹,同佢嘈衹会男人蝕底,呢個平台就係俾師兄寫下食評,好嘅大力讚,吾好嘅公諸於世,等其他人吾好踩屎,好似你咁問得咁清楚,你老婆都做吾做啦!返去同你老母做嘛

兩盒 thx

chan4 發表於 2021-8-10 12:13
"起碼10 次有 9 次跌錢"
趺錢唔去瀨啲雞走去瀨呢度啲師兄???

睇清楚我講咩先啦,跌錢唔係我,係d 玩溝雞既七頭,距地覺得幾舊水好少錢,點會去瀨?

用手機回應 bellboy #11 的帖子

任up任講區係有好多青山走犯唔記得食藥😌

啲女冧客留耐啲俾多啲錢~所以留耐啲個客

CRT 發表於 2021-8-10 17:38

任up任講區係有好多青山走犯唔記得食藥😌

有無去開洗樓啊,仲搞笑過論壇d 青山走犯啊,日撚日大把剛剛放監既人去洗樓,條女係同一棟樓同一個單位做左十鳩幾年,都竟然未見過咁乜都唔問 9衝入閘

fwing120 發表於 2021-8-10 15:29
死柒頭叻吾L切,你又知啲師兄無問,你點會知道條臭閪除哂衫先反口呀,又或者做做下反口,佢反口吹得佢脹, ...

反口呃人d 臭西,其實好少數,遇到算你唔好彩。首先,要呃人入去,第一,肯定生意唔掂,質素唔會好得去邊,你食得落都幾好野。第二,肯定做左好耐,學曬d 賤招。我道行夠高基本上唔會入呢d,你柒就無辦法

道行高就唔會當呢啲嘢係一回事
A Lion Doesn’t Turn Around When A Small Dog Barks.😌

CRT 發表於 2021-8-10 19:15

屌你咁有學問嘅

CRT 發表於 2021-8-10 19:15

講市場,講經濟學啊,呢d 系每條出黎做既女都首先考慮既野,你如果唔知道,就抵你跌錢。市場系影響每一個消費者,話知你系微軟蓋茨,依家教你代錢落你袋啊

fwing120 發表於 2021-8-10 15:29
死柒頭叻吾L切,你又知啲師兄無問,你點會知道條臭閪除哂衫先反口呀,又或者做做下反口,佢反口吹得佢脹, ...

會心微笑