[粗人粗語] 大家唔好再去一樓一溝女,好折墮

吊咪吊,我怕條撚,問清楚餐牌,天經地義,佢唔做系佢問題,我吊鳩返佢地轉頭都得,你繼續企系雞個邊幫佢地咯,自己受返
回覆 讚好 不讚 使用道具

用手機回應 花花大師 #256 的帖子

同條白卡佬嘈有乜為呢?呢啲癲狗越理佢,佢就越覺得自己啱,唔好浪費時間陪佢癲喇,唔值得,由隻癲狗自生自滅好過~

小川あさ美 發表於 2021-9-18 16:00
一條自欺欺人嘅可憐蟲......你又知我食垃圾餐唔係正女??你趴係門口偷聽打飛機啊柒頭,話左你條廢柴冇撚 ...

未答你點解我知你食垃圾餐,第一,你乜都唔問走入去,即系連隻雞會唔會嫌你污糟,或者當你系客還是乞衣,你都唔知。第二,入左去先又溝又跪,可能送埋禮物,為咩,就系未得到增值服務,想溝到有,想垃圾快餐變到火鍋放題

mstg 發表於 2021-9-18 20:44
未答你點解我知你食垃圾餐,第一,你乜都唔問走入去,即系連隻雞會唔會嫌你污糟,或者當你系客還是乞衣, ...

你又知我乜都唔問走入去??你係我隻跟尾狗,定係我大便完留係屎坑入面條屎蟲啊,學人第一第二第三,第你老尾咩小學雞,幻想當現實,你照下鏡睇清楚自己個廢柴樣先啦傻撚

理條傻撚做咩呀,咪由得佢繼續自欺欺人囉,一條不思進取嘅廢柴係冇藥醫㗎

花花大師 發表於 2021-9-18 23:47
話你連字都寫錯啊柒頭,真係屌少次都唔得,學人講智商,講下你老母點生得你件垃圾出嚟,比大家笑下仲好啦

寫錯字?乜衣加呢度要考試寫論文?叫雞論壇黎架柒西,我係中意寫錯咁點?

小川あさ美 發表於 2021-9-18 23:52
你又知我乜都唔問走入去??你係我隻跟尾狗,定係我大便完留係屎坑入面條屎蟲啊,學人第一第二第三,第你老尾咩小學雞,幻想當現實,你照下鏡睇清楚自己個廢柴樣先啦傻撚

咁你問乜春?齋問幾錢就鳩沖入去啦睇死你,即係等於無問

mstg 發表於 2021-9-19 02:08
咁你問乜春?齋問幾錢就鳩沖入去啦睇死你,即係等於無問

即係你唔知我問乜啦柒頭,話左你幻想當現實,唔死都冇撚用

花花大師 發表於 2021-9-19 10:12
講到好似你知自己寫錯字咁喎  好啦,你“鍾”意繼續柒就繼續柒啦  寫錯字咁小事都唔敢面對,難怪你永 ...

邊個字就手我就寫邊個,你吹得我漲,呢度全部人都明我講乜就得,咁你又邊撚度畢業,墮落到去溝雞?

小川あさ美 發表於 2021-9-19 10:57
即係你唔知我問乜啦柒頭,話左你幻想當現實,唔死都冇撚用

下,你衣加又話有問,乜你唔係企系其它九成既柒頭個邊,話乜都唔問先正確?吊你自己企邊便都唔撚知

mstg 發表於 2021-9-19 13:05
下,你衣加又話有問,乜你唔係企系其它九成既柒頭個邊,話乜都唔問先正確?吊你自己企邊便都唔撚知

有問定冇問,你問下你老母咪知囉柒頭

花花大師 發表於 2021-9-19 13:32
係呀,呢度全部人都覺得你弱智 On 鳩 兼白痴啊  小學雞毒撚

你上面個柒頭同伴轉撚左呔,話有問野,擺明同你對立,你關心下自己少左個隊友啦,人地無你咁撚柒啦

花花大師 發表於 2021-9-19 00:13
嘩,你講到咁正面,咁啱正常人聽,你睇條傻撚毒男連覆都唔識覆你啦。人地自我幻想得好地地,你做咩要佢用返正常人類嘅思維啊,條毒撚識閪咩

做人現實啲好 搵多個錢同囡囡happy好過啦
啊樓主怨天怨地都改變唔到乜架啦

問野既客,十個都未必有一個死纏爛打,但系唔問野既撚樣,十個有八個都系去溝雞,證據確鑿,系門外既人唔係傻,完全知你地做乜 9,所以連隻雞都睇你地唔起