[粗人粗語] 大家唔好再去一樓一溝女,好折墮

樓上視野可以擴闊啲
日日有新餅製作中, 樓主又得一碌尻一份糧........

以有涯隨無涯,殆已!
回覆 讚好 不讚 使用道具

mstg 發表於 2021-8-10 09:50
要服務就門口問啦,你比錢,有要求系天經地義,最多傾價錢傾條件,佢唔做系佢問題,可以唔賺你錢。仆街溝下溝下咁,根本十個都未必有一個比你得呈,自己柒左跌錢不突止,害撚埋其它師兄,因為種壞左條女,條女真系當左自己系女神,收幾舊水更系當好少錢,因為你地個個都系咁唸,你估佢地唔知?幾舊水就求撚其做,當比d 傻撚溝下就任務成功。做完大半個鐘都唔撚出黎,系度溝女,十個有八個都系咁仆街,霸住條女。本來已經客多過女幾千倍,咁搞法,惡性循環,供應變左更加少,個個叫雞唔洗錢咁搶,成隻狗咁,你想做狗,我唔想啊

你唔單止係狗,仲係一隻冇錢、冇品、冇能用、紅眼症忽上腦嘅食屎狗

用手機回應 花花大師 #33 的帖子

好明顯條友精精病人啦,理佢都浪費時間

890530 發表於 2021-8-10 23:37
自由市場,人哋有條件有人溝其實唔關你事咼

冇錯

好多霸住條女果d 係熟客 成日都係JD FL見到同客人出去~

仲有唔問清楚入閘係弟弟控制大腦 不過問左都唔代表一定有 仲可能要加錢 唔係你樓主講到咁理(你)想既

chan4 發表於 2021-8-11 11:34
樓上視野可以擴闊啲
日日有新餅製作中, 樓主又得一碌尻一份糧........

咪玩啦,衣加供應越來越少,首先七日仙同外援無曬,本地既如果好少少質素都大把人包養,無需要下海

小川あさ美 發表於 2021-8-11 11:38
你唔單止係狗,仲係一隻冇錢、冇品、冇能用、紅眼症忽上腦嘅食屎狗

無品得過d 仆街做完賴死唔走,比條女趕都唔願走

花花大師 發表於 2021-8-11 11:30
你知自己西就得啦傻撚,“傻撚先會同三唔識七分享” 咁日日咬住三唔識七嘅人點玩點洗錢叫咩,超級大傻撚囉,你真係柒到爆

我又阻唔到你地繼續溝雞,你地喜歡咪繼續溝,但係跌幾多錢,心照,唔洗我講

mstg 發表於 2021-8-11 14:11
咪玩啦,衣加供應越來越少,首先七日仙同外援無曬,本地既如果好少少質素都大把人包養,無需要下海

"供應越來越少" ...... oh well ..... 你話係咪係囉.......

我就從來不缺....亦都唔怕啲女被人溝
溝哂仲好我無手尾跟

mstg 發表於 2021-8-11 14:12
無品得過d 仆街做完賴死唔走,比條女趕都唔願走

咁你條傻撚唔好再阻住囡囡搵食,係門口問長問短唔入閘又賴死唔走,仲賤到係後樓梯隨處便溺

睇來樓主似係比班有錢師兄搶左心頭好多d,金錢交易睇開d比較好。

你有本事的話搵工都會搵份同工種人工比較高架啦?

搵呀婆出精,又平又好服務加上唔使等,點解樓主唔去呢?

呢個係近年來最紅最火爆嘅貼,但我又睇得好開心,一路睇一路笑。

bellboy 發表於 2021-8-11 17:05
呢個係近年來最紅最火爆嘅貼,但我又睇得好開心,一路睇一路笑。

🥜

得啖笑

用手機回應 bellboy #51 的帖子

好衰㗎,人哋精精病已經好可憐,仲笑9人嘅😌

用手機回應 ashleyyoung #52 的帖子

🍻

小川あさ美 發表於 2021-8-11 16:01
咁你條傻撚唔好再阻住囡囡搵食,係門口問長問短唔入閘又賴死唔走,仲賤到係後樓梯隨處便溺

你就真系好客,乜都唔問,比條女話曬事,掉轉佢地做埋老細。佢地接客多過你食飯,仲以為自己有機會溝到女,自己照撚下塊鏡先啦

回復 mstg ##26 的帖子

如果你真係識經濟就唔會講呢啲嘢啦,豪宅同棺材屋都各自有其需求,有人求服務有人食幼幼,有人求相頭有人求身材,有人願意為相頭放棄服務,有人求中出放棄相頭幼幼。各有各市場,人哋願意付出喺你唔願意嘅種類上啫!一罐可樂士多賣$3/便利店賣$7/酒店賣$40,你願意比咪比,唔通你話酒店炒貴罐可樂咩?同一隻股票唔同人都有唔同目標價啦!

回復 mstg ##45 的帖子

咪玩啦,對一個男人而言,唔係市場供應多與少,係你自身能力多與少至啱,個市場有一千同十萬隻雞同個乞衣有關嗎?如果你係李澤佳,咁香港有一千同一百萬個女人又有關嗎?

890530 發表於 2021-8-11 20:52
回復 mstg ##26 的帖子

如果你真係識經濟就唔會講呢啲嘢啦,豪宅同棺材屋都各自有其需求,有人求服務有人 ...

可樂系無限供應,炒乜?你去洗樓,有見過女多過客?我就次次都系見到八九成房爆曬,d 喪屍個個叫雞唔洗錢咁搶,飢不擇食,垃圾都照九沖

890530 發表於 2021-8-11 20:57
回復 mstg ##45 的帖子

咪玩啦,對一個男人而言,唔係市場供應多與少,係你自身能力多與少至啱,個市場有一千同十萬隻雞同個乞衣有關嗎?如果你係李澤佳,咁香港有一千同一百萬個女人又有關嗎?

乜李澤街會去洗樓?我講緊一樓一,只係一個市場,唔好同我講乜野富豪階級

用手機回應 890530 #56 的帖子

條友鍾意喺度發癲就由得佢吧,同佢討論係浪費自己時間。