[粗人粗語] 大家唔好再去一樓一溝女,好折墮

回復 mstg ##58 的帖子

咪話咗你唔識經濟囉,扮乜嘢講經濟呢?
回覆 讚好 不讚 使用道具

回復 mstg ##65 的帖子

你爭取條毛咩,唔通你生到八兩金咁樣想同條女爭取車車?你生到姜圖咁唔使錢都請你入到中出啦!on 9仔

雞蟲照下自己個樣先啦,去得叫雞十個有十個其貌不揚,衣不稱身,可能地中海加大肚腩,正常社會都溝唔到女,走去溝雞

darkchris999 發表於 2021-8-10 13:15
一樣米養百樣人,冇得話邊一邊錯晒,劏客有劏客嘅走火入魔,屌囡有屌到失去理智,世代唔同社會變左,只能夠講唔知由幾時開始,人心已少見有道德兩字

出得黎玩同出得黎做好難講得出道德兩個字
一個用錢去解決問題
另一個見錢就沒有問題

pridepride 發表於 2021-8-13 13:31
出得黎玩同出得黎做好難講得出道德兩個字
一個用錢去解決問題
另一個見錢就沒有問題

傻撚係無藥醫,d 女出黎做,百份百係為錢,但係d 傻撚一相情願去溝雞,根本用錢同要求可以解決既野,走去用溝既方法,死左都唔知咩事

用手機回應 mstg #87 的帖子

不如問下你自己冇乜嘢資格喺度撚化人?學人講經濟?你係professor? 邊度教?Publish過幾多篇article?唔係都唔緊要嘅,咁係咪經濟科補習老師?banker?有咩相關學歷?

定係去商務買幾本富爸爸就當精通經濟?

講真吖,有料嘅就唔係上嚟呢度發癲以為自己撚化緊人啦,你只係一個廢柴,而大家亦只係當睇緊你一隻喪家狗喺度做馬騮戲咋,傻西

mstg 發表於 2021-8-13 14:57
傻撚係無藥醫,d 女出黎做,百份百係為錢,但係d 傻撚一相情願去溝雞,根本用錢同要求可以解決既野,走去用溝既方法,死左都唔知咩事

其他師兄有錢,用錢溝女唔得咩?
兩相情願添喇直頭

你呢啲窮撚想像唔到架喇,貧窮局限了你。

chan4 發表於 2021-8-13 22:25
其他師兄有錢,用錢溝女唔得咩?
兩相情願添喇直頭

我咪講左咯,你地可以繼續溝,但系自己受返就唔好怨,仲要其它所有師兄陪葬,因為你做壞曬個市。d 雞就爽啦,當自己系女神,乜都唔洗做,求撚其打開雙腿就有錢收,等幾分鐘就下一個七頭 9 沖入閘

mstg 發表於 2021-8-14 14:43
我咪講左咯,你地可以繼續溝,但系自己受返就唔好怨,仲要其它所有師兄陪葬,因為你做壞曬個市。d 雞就爽啦,當自己系女神,乜都唔洗做,求撚其打開雙腿就有錢收,等幾分鐘就下一個七頭 9 沖入閘

求撚其打開雙腿就有錢收?

你真係窮到一個點,做有錢人生意仲艱難呀⋯⋯

你返去努力啲慢慢向上爬,無多餘錢就唔好叫雞,腳踏實地做好自己。

用手機回應 chan4 #91 的帖子

條柒頭只係一坨井底泥,對世界嘅認知就係咁狹窄,你睇佢講嚟講去都係得一樣,所以唔會點得醒

CRT 發表於 2021-8-14 19:11

條柒頭只係一坨井底泥,對世界嘅認知就係咁狹窄,你睇佢講嚟講去都係得一樣,所以唔會點得醒

係完全溝通唔到。

chan4 發表於 2021-8-14 18:15
求撚其打開雙腿就有錢收?

你真係窮到一個點,做有錢人生意仲艱難呀⋯⋯

你乜都唔問,百份之九十既情況就係距地就其帶套吹帶套做,可能茶下 ky,打開雙腿,假叫幾下就算,可能吹都唔吹添。咁我覺得係求撚其咯,所以多數女做耐左根本無回頭客,邊個客其實唔要服務?根本個個都要,只不過係要唔要求既分別,你唔要求,就已經輸左先。或者你唔覺得係求撚其,咁我都無野講

CRT 發表於 2021-8-14 19:11

來來去去講一樣個個係你,我都唔知幾撚多分析

用手機回應 mstg #95 的帖子

你嗰啲唔係叫分柝,你嗰啲叫零分重作,on鳩

CRT 發表於 2021-8-15 13:00
用手機回應 mstg #95 的帖子

你嗰啲唔係叫分柝,你嗰啲叫零分重作,on鳩

點都好過你,乜理據分析都無,學人出黎柒。估你都係個班做完成個鐘賴死唔走既撚樣,可能仲日日發垃圾信息比d 雞,距地都比我睇唔少呢d 垃圾人

用手機回應 mstg #97 的帖子

🤣🤣🤣你話咩咪咩囉,我冇所謂嘅,反正成個討論區嘅人都係當睇你一隻癲狗喺度吠,你堆廢話只係證明一個事實,就係你係一坨冇撚用嘅井底泥,叫十次雞十一次都遇著啲唔掂嘅雞,你有錢有實力嘅就唔會咁廢

CRT 發表於 2021-8-15 14:59
用手機回應 mstg #97 的帖子

🤣🤣🤣你話咩咪咩囉,我冇所謂嘅,反正成個討論區嘅人 ...

同意出嚟玩都要講緣份,私人公司,可以做可以唔做。算啦,人在做天在看….
人始終都有好有壞。

mstg 發表於 2021-8-15 11:41
你乜都唔問,百份之九十既情況就係距地就其帶套吹帶套做,可能茶下 ky,打開雙腿,假叫幾下就算,可能吹 ...

"你唔要求,就已經輸左先" 師兄, 你想嬴啲乜呀.......要點你先收貨呀?

要帝王級嘅待遇? 賓至如歸有家嘅感覺?