[唱K-GF] 求金麗宮玩法及收費

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

請教各位師兄,金麗宮玩法及收費怎分?女出街攪嘢公價收多少?
多謝分享。
回復 鬼畜輪姦 ##2 的帖子

請問多謝分享左啲咩呢?

金麗宮同金旺角 應該同一玩法 小弟已近1年沒上過可能有變 平均4百多1個鐘 頭鐘貴d5
百多  囡囡好以可就地正法 收費方面最好先問大班
回復 szppe ##4 的帖子

師兄,金麗宮樓上好似有間時鈡酒店,如果帶小姐上房是否除頭鍾同二鈡外,另外又要買街鈡嗎?另外又要比肉金小姐,咁咪好犀利?要成二仠蚊以上?
Thx for details

去金丽宫?不如上二或七楼玩,又軍真又化算。起码睇唔啱女唔使起钟。
Thx for details
回復 iamstephenl ##7 的帖子

絕對同意,除非有相熟囡囡對你好就另計,如果唔係坐低幾分鐘就叫你搞嘢,獅子開大口攞貼士
回復 happyday1 ##5 的帖子

這2間場d囡囡大多可在場搞 若師兄中意地方環境好些要上酒店當然要算鐘錢

回復 szppe ##10 的帖子

D女攪嘢媽咪話收400,但冇話上房攪要收幾錢錢😰
金麗宮舊時出名玩得癲,好似係第一間著肚兜,我都試過喺房做多人運動,不過好多年冇去過我都想知依家咩玩法
回復 iamstephenl ##7 的帖子

眼花睇錯你話又“真軍”
開房坐低媽咪會講解收費
枱鐘大約四百頭一個鐘,酒水有限錢(我未開過大酒),肉金唔記得300定400,酒店好似80咁上下
有時可以就地正法,但女女會R貼士
群P都得,又係加錢,其實你想點玩,問媽咪或問女女點計法就可以,佢地都係搵錢,價錢唔岩可以唔去馬
我一般玩兩個鐘 飲啤酒 包埋肉金房錢貼士 1500 左右落樓
貼士其實豐儉由人 無所謂公價
侍應我比 20-50,或者埋單後找錢時D幾十蚊零頭
媽咪有時比100但有時都無比
女女就上到房屌完再睇表現
一般就比100,玩得開心最多都係比多200-300
執房姐姐比20,問佢攞支水飲下或攞多條毛巾都得
最緊要身上有散紙,比貼士係唔會找錢
肉金房錢同佢講入單,咁就臨走埋單時一條數睇曬 (貼士除外)
總之我未試過喺呢間野埋單人頭超過2000(唔計貼士)

回復 happyday1 ##5 的帖子

間酒店都係佢老細,只招呼夜總會客人
扑野時間會入埋鐘,肉金可以完事比女女或入單(價錢無分別)
即係當你唱歌飲酒用75分鐘,上房扑30分鐘,落返房坐15分鐘,枱鐘就計120分鐘
如無記錯 二鐘開始好似係15分鐘計一part 即是你可以玩一個鐘零45分鐘咁計
iamstephenl 發表於 2021-8-16 11:31
去金丽宫?不如上二或七楼玩,又軍真又化算。起码睇唔啱女唔使起钟。

師兄睇返你啲留言見你都好推介上2/7樓喎,好似間嘢你有份咁

回復 一直企硬 ##17 的帖子

七楼我差不多每个星期都去一次唱下歌,所以比较熟D
金麗宮walkin有冇機會坐到廿幾三十樓下嘅女?
happyday1 發表於 2021-8-16 01:55
回復 szppe ##4 的帖子

師兄,金麗宮樓上好似有間時鈡酒店,如果帶小姐上房是否除頭鍾同二鈡外,另外又要買街鈡嗎?另外又要比肉金小姐,咁咪好犀利?要成二仠蚊以上?

金麗宮樓上係皇雀會喎

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-3-28 16:59