[唱K-GF] 同各位NC同好吹吹水

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

各位有冇咁上下雞齡嘅CHing,小弟家下都四張尾浮沉喺風花之地都廿幾年,玩咗好多嘢其實最愛都係上NC,但現今NC大家都有眼睇,記得最初出嚟玩媽咪問有乜要求,大波、後生、走肥、靚女、好玩,雖然要求多多但耐唔時都會啱晒咀型,依家去到媽咪直頭都唔會問你有乜要求,最經常係只會問枱時同你講哩個真係最好玩㗎啦,下個真係未必有咁正囉,由當初接受中女到依家玩埋五十路,我都要適應,但最難頂係連熟女家下都會格手閪面,或者某啲溫馨場啲女埋到嚟目的只係撩去馬,最好快快翠攪掂佢去水第二個客,所以你好難怪有啲場嘅女做咗十幾年仲係紅牌,究竟NC係咪應該淘汰?唔知哩度有冇同好可以吹吓呢?
多謝分享。
应该噉讲,好玩嘅场真係越嚟越少。同埋好难遇到D廿尾三十头嘅。不过二,七楼,我觉得係还值得去嘅,第一收费均真,第二平均质素尚算可,D囡囡唔会成日拗小费叫上房。算几好玩嘅喇。
多謝分享
回復 一直企硬 ##1 的帖子

same to you ching, i first went to nc around 1998, now most of the nc is around 30+ at least and only china can still offer 20+, now you just want to spent your spare time in nc, no expectation.
請問有無晚舞$500/h左右可以玩1,2個鐘先上房,女30中左右會玩猜妹或者大話骰
回復 kelvinkelvin ##6 的帖子

七楼可以啊!比较后生嘅有:LV,宝二,美玲,ok,安呢,子媚。
回復 iamstephenl ##7 的帖子

七樓真係可以咩…算了,太晏去好玩嘅女都畀人mark晒
回復 一直企硬 ##8 的帖子

如果礼拜五六夜晚上去,冇预先mark定,系难D了

師兄最近玩開咩場多?
thanks for the updates
iamstephenl 發表於 2021-8-19 11:20
回復 kelvinkelvin ##6 的帖子

七楼可以啊!比较后生嘅有:LV,宝二,美玲,ok,安呢,子媚。

2/7樓呢堆女都叫後生?😱😱
齋呢堆都講緊年紀45+以上啦⋯
大部份只係喬裝得比較好啫⋯⋯
上面啲女5年前個個都已經話自己40歲啦⋯
回復 veckerschan ##12 的帖子

这几个算系保养得好了,真实年龄又有边个知。比起其他嗰啲已经算係可以了……
回復 iamstephenl ##13 的帖子

2/7樓啲女老就預咗,不過講好玩真係越嚟越小,睇返啲舊post正嗰批女全部都冇做啦~兩間最近都幫襯過,真係唔覺有好嘢囉~
我自己都唔介意玩熟女,不過真係接受唔到熟仲要格手閪面
回復 一直企硬 ##15 的帖子

熟嘅仲会系甘?!真係叫佢食自己。
其實七樓都有啲叫比較後生(目測唔過40)不過佢哋就比較樂意同你飲酒多過上房囉
哦~如果唔介意年紀,金旺一、2樓也可以ㄚ,起碼年紀比2/7樓細10-15年。
其實2/7樓唔差既,合理收費加裝修企理,女就…人夾人吧~
同埋亦都好明白2/7樓係四台廣告客戶,但呢區係需要多d交流,行業生意好也是win/win嘛
回復 simonchow666 ##18 的帖子

你指金旺同金宮,一二樓早排都有試,但係依家啲女全部一坐低就問攞嘢好唔好,快快翠完事返嚟就變咗第二個咁,冇晒心情埋單仲要硬收個半鐘,啲啤酒都知係飲咗兩罐又收半打錢,落到樓先發現成程都冇一個鐘
不過我講明先,我幫襯嘅時段全部都係六點前入坐,或者啲好嘢未返工啦

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-20 09:13