[唱K-GF] 同各位NC同好吹吹水

香港NC已死,不認不認還需認,除非可接受囡囡三十甚至四十以上,否則想好似十幾廿年前咁去NC玩有十幾廿歲囡囡坐會否有點不切實際呢?

我只相信99%男人都會鍾意十八歲卜卜脆,上香港NC玩唔可能再有.....

回復 miswaki_san ##21 的帖子

舊時仲要到暑假真係好多學生妹做兼職㗎,依家想搵十八廿二咪直接約PTGF去Neway囉
回復 一直企硬 ##22 的帖子

往事只能回味,而家好多时都係退而求其次,最紧要玩得条气顺同埋畅快。
其實我喺4台都差唔多十年,舊時都好喜歡開post同大家吹吹水,講真以前邊會諗到家陣哩度竟然會變成賓印食女區吖~

未知師兄以前去開邊類NC玩?我係舞照跳年代去過一次大富豪,千禧年代去新花都及過大海NC,十年前去油尖旺NC,感覺真係越來越差。我係另一個Cyberkencyber兄的帖都有講要想追求玩NC的樂趣惟有向外發展,日本泰國台灣都總比香港好。
同意現在條件好既女都唔出黎做no, 尤其系衣家北姑落黎,更加少女供應,自然吊高黎賣
回復 一直企硬 ##1 的帖子

想當年華爾登,都係一個好地方
宜家淨係得返啲怪獸
kit1980 發表於 2021-8-22 21:00
回復 一直企硬 ##1 的帖子

想當年華爾登,都係一個好地方

師兄重有冇上華登?
miswaki_san 發表於 2021-8-20 16:53
未知師兄以前去開邊類NC玩?我係舞照跳年代去過一次大富豪,千禧年代去新花都及過大海NC,十年前去油尖旺 ...

我都係千禧年開始,因經濟能力多數都喺旺角或佐敦玩,都試過花都同馬交嘅中國城,當初真係好迷戀嗰種坐金魚嘅溝女feel,不過後來越嚟越多北妹再退而求其次嘅北姑,到家吓都要自己調節到食北嫂,但都係喜歡喺K房玩吓(失蹤)唱吓歌互動下嗰種感覺,但家陣真係發覺自己嘅適應力已經到極限…
回復 一直企硬 ##29 的帖子

most of the local is now working in the private club, just learned that HK$1200/hour minimun 2 hours only for drink. I know that is in TST East.
回復 一直企硬 ##29 的帖子

以前果種溝女feel真係好正溝到仲好有成就感不過就燒銀紙
回復 simonchow666 ##28 的帖子

三四年前去咗一次
都已經怕怕
有冇師兄重有去開上海/聖地/金麗城可以分享下現況?
聖地去過,怪獸多…
請問上海而家啲女可以嗎?幾錢收費?我早幾年前去試過女30左右樣ok玩得都放
kelvinkelvin 發表於 2021-8-26 23:55
請問上海而家啲女可以嗎?幾錢收費?我早幾年前去試過女30左右樣ok玩得都放

收費應該差不多,晚舞麻麻,多北年紀比較大,
有冇師兄近來試過茶舞時段重有冇d新local𡃁妹可以交流下?
茶舞有邊到好玩?有冇人介紹下
我依家真係冇乜要求,但起碼唔好令我難受,唔知各位有冇推介(唔好再提議2/7樓)真係奶過好多次了
一直企硬 發表於 2021-8-30 14:28
我依家真係冇乜要求,但起碼唔好令我難受,唔知各位有冇推介(唔好再提議2/7樓)真係奶過好多次了

不能認同更多!唔通真係除咗2/7樓同新興真係冇其他場可以推介?

2/7樓主要係一位師兄介紹姐,
唔係唔好,因為係4台廣告客戶,消費低環境ok,唔計女質素飲下酒其實幾抵的,

講返正經,如果試下其他場,感覺比較值得試既係金漢4/5/7樓,new york可以試試,旺角可以試試華登和金豪華,,
天上人間、明珠、何里活、時代、近來就差少少,可以不試住

金旺角style有rose garden, 最近都多幾個新女,不過都係中中哋

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-25 14:27