[唱K-GF] 同各位NC同好吹吹水

兩間會喺度更新名單嘅NC已經幾日冇更新喎,會唔會冇再畀廣告費呢
早2去了7樓世紀, 多佗北少多, 比較土但金魚多, $600/hr, 無下場總不滿足
simonchow666 發表於 2021-9-15 11:51
師兄嗰晚坐陀北?
靚女嗎?

young but not pretty
waiwai52 發表於 2021-9-15 17:06
young but not pretty

Thanks for sharing
Good luck next time mate
回復 waiwai52 ##82 的帖子

后生陀地,600文还可以啦。
世紀應該有可以出街既,4樓就大部分金魚
上月尾個星期六下晝大約四點左右一支公貢上玫瑰園覓食,一入門竟然唔係笑笑口嘅大班接待你,係凶神惡煞嘅大媽問有冇打針,我話有仲要問清楚係咪打晒兩針之後就話暫時未有靚女,叫我坐吓話返緊嚟,佢咁樣凶一凶我我當然順勢話晏啲等啲靚女返多少少先再嚟啦~最後連想試探嘅心情都冇晒~
Ching 們如果茶舞近來有咩推介
sfiopzxc 發表於 2021-11-2 14:26
Ching 們如果茶舞近來有咩推介

近來茶舞時段試左幾間,無咩好推介
近來冇乜好野,少新囡𡃁妹,如果唔係咁大癮我都想襯呢個機會去少d
期待包膠
玩開1仔,如果新手想入門唱k有冇機會搵到30中嘅場, 陀北煲冬瓜都冇所謂
一直企硬 發表於 2021-8-18 08:47
各位有冇咁上下雞齡嘅CHing,小弟家下都四張尾浮沉喺風花之地都廿幾年,玩咗好多嘢其實最愛都係上NC,但現 ...

講真好耐冇去,真係唔知,以前同D老闆去都見到唔小好野,依家轉晒做PTGF果D啦應該,香港仲有NC講緊係以前西瓜刀果類係完全冇,得返老佾,但老佾都唔知仲有冇好野,其他中價場多數禁水魚,所以冇啦,等開關啦,我估開左關上面D夜總會又爆到七彩,想食好野真係比心機"部"啦
回復 simonchow666 ##90 的帖子

四五年前 孖金一樓二樓 久唔久都會有啲合眼緣嘅 不過近來太多負評 心大心細 都係一動不如一靜
一仔識左個替工, 最後俾佢帶左去見識NC, 同上面玩法係有D唔同
on99999999 發表於 2021-11-12 09:19
回復 simonchow666 ##90 的帖子

四五年前 孖金一樓二樓 久唔久都會有啲合眼緣嘅 不過近來太多負評 心大心細 都係一動不如一靜

之前孖金疫情期長時間2合1上哂2字,
而家算係分返開2層做但長期冇新面孔都係麻麻,
而家周圍都係茶靜晚舞多客客多過女
上星期尾平日下晝算幾早時間上咗GMK走轉,竟然一坐就唔錯,個人覺得算後生幾靚女仲要幾高下但波路麻麻,但係嗰段時間應該冇乜客但囡囡亦係搶薑型,都係一樣搶住要攪嘢快快了事嗰種
一直企硬 發表於 2021-11-15 10:20
上星期尾平日下晝算幾早時間上咗GMK走轉,竟然一坐就唔錯,個人覺得算後生幾靚女仲要幾高下但波路麻麻,但係嗰段時間應該冇乜客但囡囡亦係搶薑型,都係一樣搶住要攪嘢快快了事嗰種

個女叫咩名?
回復 一直企硬 ##97 的帖子

以前一樓有tina同埋zoey 都唔錯 但係幾年冇去啲媽咪都走曬 師兄可唔可以pm媽咪同埋女名
上海城市收皮了,
好多回憶…

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-26 01:24