[粗人粗語] 求食少婦高手,比個少婦搞到我 囉囉攣

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

事原係咁嘅,我係個班同個少婦上堂,佢成日著超短裙。第一次睇到佢底底以為佢唔小心。但次次上堂都著,仲次次都比我睇。因為我坐佢對面,坐位編好了,固定的。而且係上小朋友班,啲櫈仔好矮小,大人著裙坐實露底。同佢傾過計,佢冇講但知道我次次睇到佢條底,差攞佢電話。
想請教各位師兄:
1.點攞佢電話好?
2.佢咩心態?
3.如果係暗示,我係咪上得佢?
上咩堂?有D咁開放既少婦當你同學
唔好諗咁多,隨緣
煮到埋來就食 緊火就叫雞
不要存在太多幻想 自自然然水到渠成
越著緊越食唔到
華倫天奴 發表於 2021-8-20 20:37
唔好諗咁多,隨緣

非常認同!
唔著緊分分有驚喜
華倫天奴 發表於 2021-8-20 20:37
唔好諗咁多,隨緣

師兄,個班就完,唔攞電話咪斷後路
回復 Wolfwong ##6 的帖子

咁咪話大家開個 WhatsApp 群組,第時有機會搞下聚會囉
Wolfwong 發表於 2021-8-18 12:22
事原係咁嘅,我係個班同個少婦上堂,佢成日著超短裙。第一次睇到佢底底以為佢唔小心。但次次上堂都著,仲次 ...

已攞到電話,同有分回覆師兄報告返

跟住下一步點做好?
1.直接約佢?
2.慢慢增進感情先?
點睇?
約佢食飯跟住飲酒啦⋯⋯醉醉地想點都得
lch718 發表於 2021-8-25 18:36
約佢食飯跟住飲酒啦⋯⋯醉醉地想點都得

我唔飲得,我怕係我比佢點都得先
約佢去唱下k交流吓D叫聲.
atc20 發表於 2021-8-25 20:30
約佢去唱下k交流吓D叫聲.

如果佢話湊小朋友,咁點答?
Wolfwong 發表於 2021-8-18 12:22
事原係咁嘅,我係個班同個少婦上堂,佢成日著超短裙。第一次睇到佢底底以為佢唔小心。但次次上堂都著,仲次 ...

一、你可以轉攞其他溝通軟件,如 V7、Line、TG 等,呢類被拒絕的可能會少d!
二、未必有咩心態,女人都鍾意人嗒佢糖,但唔代表想你扑佢,
三、已婚婦如果首次偷佬,基本上要男方主動,因為內疚感會少d!
回復 Wolfwong ##12 的帖子

呢個問題有難度... 唔飲得真係難搞D
通常真係食下飯 飲少少酒 high high 地就好自然講下衰野
睇下佢反應 會唔會反感 唔反感已成功一大半
如果當晚食唔到 下一次唔洗飲太多已可開始講衰野
之後應該食到
但我過來人奉勸一句 免費永遠係最貴
華倫天奴 發表於 2021-8-28 17:54
回復 Wolfwong ##12 的帖子

呢個問題有難度... 唔飲得真係難搞D

師兄講衰嘢可以 舉個例嗎?問佢同老公幾耐一次呢啲?定係其他更好?
點解師兄話貴?
Wolfwong 發表於 2021-8-25 18:53
我唔飲得,我怕係我比佢點都得先

“比佢點都得先“ 有乜問題?
你唔想咩
回復 Wolfwong ##17 的帖子

係咁上下呢D囉
貴除左講錢 仲有其他代價
呢個人妻飲得杯落,相信師兄最後會食到!

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-27 04:50