[民生話題] 又嚟消費券陷阱?食茶記埋單$5000 網友回應先係重點 笑指加一隻中文字就抵返晒

回覆 讚好 不讚 使用道具

回復 kingkong_hk ##21 的帖子

大灣區冇, 咁你咪上天台 , 落地铁 , 青馬大橋 , 大露山顶 , 珠江口. fxxk到開花囉.  

artlo 發表於 2021-8-24 11:30
回復 kingkong_hk ##21 的帖子

大灣區冇, 咁你咪上天台 , 落地铁 , 青馬大橋 , 大露山顶 , 珠江口. fxxk到開花囉.

刀講左要近fxxk極圈先有

呀熱帶冇架

回復 kingkong_hk ##23 的帖子

世事無绝對 , 有你就有fxxk極 肛, 冇明文规定祇有fxxk極圈先有 , 咁你可以正式封号為义烧fxxk極 肛皇子 .  

artlo 發表於 2021-8-24 11:43
回復 kingkong_hk ##23 的帖子

世事無绝對 , 有你就有fxxk極 肛, 冇明文规定祇有fxxk極圈先有 , 咁你可以正式封号為义烧fxxk極 肛皇子 .

你係5係又想講事實5重要?

話明fxxk極肛緊係近fkk極架啦

回復 kingkong_hk ##25 的帖子

事實真係5重要  ,  你可以 Y 曲事實 , 對你fxxk極肛係事實 , fkk極 ? 係边處呀 ? 大湾區 ?

artlo 發表於 2021-8-24 11:52
回復 kingkong_hk ##25 的帖子

事實真係5重要  ,  你可以 Y 曲事實 , 對你fxxk極肛係事實 , fkk極 ? 係边處呀 ? 大湾區 ?

你成日話要去果度就係近fxxk極囉

回復 kingkong_hk ##27 的帖子

你的殖民教育程度好有问题 , 我係大6人 , 都係較估有时唔知你 up 乜 9 .

artlo 發表於 2021-8-24 21:03
回復 kingkong_hk ##27 的帖子

你的殖民教育程度好有问题 , 我係大6人 , 都係較估有时唔知你 up 乜 9 .

正路

我刀5G係up乜膠1樣照回

回復 kingkong_hk ##29 的帖子

有冇難為你先 ? 你的殖民教育程度好有问题.

artlo 發表於 2021-8-25 10:30
回復 kingkong_hk ##29 的帖子

有冇難為你先 ? 你的殖民教育程度好有问题.

數字5重要

回復 kingkong_hk ##31 的帖子

你的殖民教育程度好有问题.

artlo 發表於 2021-8-25 10:58
回復 kingkong_hk ##31 的帖子

你的殖民教育程度好有问题.

學你姐

回復 kingkong_hk ##33 的帖子

我你大6香下人 , 你唔会學 , 亦學唔到 , 總之你的殖民教育程度好有问题.

artlo 發表於 2021-8-25 20:47
回復 kingkong_hk ##33 的帖子

我你大6香下人 , 你唔会學 , 亦學唔到 , 總之你的殖民教育程度好有问题.

有咩問題?

比500蚊我幫你解答

回復 kingkong_hk ##35 的帖子

總之你的殖民教育程度好有问题.

artlo 發表於 2021-8-26 20:52
回復 kingkong_hk ##35 的帖子

總之你的殖民教育程度好有问题.

螺500蚊來先

回復 kingkong_hk ##37 的帖子

等吓啦 , 白粉波再有钱派 , 你可以做伸手牌 .

artlo 發表於 2021-8-27 19:21
回復 kingkong_hk ##37 的帖子

等吓啦 , 白粉波再有钱派 , 你可以做伸手牌 .

佢比果D刀未夠我買油汽機

回復 kingkong_hk ##39 的帖子

又冇講錯, 我都唔夠揾多幾件馬殺雞.