[民生話題] 又嚟消費券陷阱?食茶記埋單$5000 網友回應先係重點 笑指加一隻中文字就抵返晒

回覆 讚好 不讚 使用道具

回復 kingkong_hk ##41 的帖子

有小小城门水塘班山寨皇既 feel.

登錄/註冊後可看大圖

artlo 發表於 2021-8-28 11:16
回復 kingkong_hk ##41 的帖子

有小小城门水塘班山寨皇既 feel.

果D係我手下

回復 kingkong_hk ##43 的帖子

你的fxxk 極肛教壞的手下

登錄/註冊後可看大圖

artlo 發表於 2021-8-28 11:27
回復 kingkong_hk ##43 的帖子

你的fxxk 極肛教壞的手下

你教肉7問題, ED叫咩仔

5係fxxk極肛

回復 kingkong_hk ##45 的帖子

终于承認有你就有fxxk極肛, 以你咁既size, fxxk極肛都变咩仔啦.  

artlo 發表於 2021-8-28 21:17
回復 kingkong_hk ##45 的帖子

终于承認有你就有fxxk極肛, 以你咁既size, fxxk極肛都变咩仔啦.

收到,原來咩仔=fxxk極肛

又學到野

回復 kingkong_hk ##47 的帖子

哦, 你突出fxxk極肛精神, 以你咁fit身段睇落似咩仔.

artlo 發表於 2021-8-29 11:48
回復 kingkong_hk ##47 的帖子

哦, 你突出fxxk極肛精神, 以你咁fit身段睇落似咩仔.

得啦明架啦

回復 kingkong_hk ##49 的帖子

呢的咁原始既野, 由你親身示範fxxk極肛 , 白痴都知你做乜.

artlo 發表於 2021-8-30 19:22
回復 kingkong_hk ##49 的帖子

呢的咁原始既野, 由你親身示範fxxk極肛 , 白痴都知你做乜.

成門水糖刀有得fxxk極肛你洗咩去西方極落後細界

回復 kingkong_hk ##51 的帖子

成門水糖刀有fxxk極肛, 係因為由你主理大局, 你幅相咩仔=fxxk極肛, 簡直係fxxk極肛最佳代表作, 损多幅都難.  

artlo 發表於 2021-8-30 20:21
回復 kingkong_hk ##51 的帖子

成門水糖刀有fxxk極肛, 係因為由你主理大局, 你幅相咩仔=fxxk極肛, 簡直係fxxk極肛最佳代表作, 损多幅都難.

你搵人咩仔比你睇就5洗去西方極落後細界啦

回復 kingkong_hk ##53 的帖子

唔使咁烦喇, 你示範个張相成門水糖刀有fxxk極肛, 被公認為当今世上咩仔=fxxk極肛最佳代表作.  

artlo 發表於 2021-8-31 10:46
回復 kingkong_hk ##53 的帖子

唔使咁烦喇, 你示範个張相成門水糖刀有fxxk極肛, 被公認為当今世上咩仔=fxxk極肛最佳代表作.

值幾錢先

回復 kingkong_hk ##55 的帖子

你上網公開拍賣, 試吓有乜反應, 可能你爆红勁过條大6欺難大仔.  

artlo 發表於 2021-8-31 20:52
回復 kingkong_hk ##55 的帖子

你上網公開拍賣, 試吓有乜反應, 可能你爆红勁过條大6欺難大仔.

你幫我搞拍賣,分1半比你

回復 kingkong_hk ##57 的帖子

你的辛苦錢, 唔好喇, 我分分鐘去睇北極光留落異鄉, 你食自己啦.

artlo 發表於 2021-9-1 11:02
回復 kingkong_hk ##57 的帖子

你的辛苦錢, 唔好喇, 我分分鐘去睇北極光留落異鄉, 你食自己啦.

拿~蠔比你

你螺去拍賣完比晒你啦

5好話我古行

回復 kingkong_hk ##59 的帖子

拍賣咁大壇戲, 你親力親为好的.