[TS人造美女☒JJ] SM特殊癖好

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

本帖最後由 k1ngk1ngk0ng 於 2021-8-21 19:44 編輯 * ~! z% r6 C$ ]* U$ B( P, h

7 \" X' G$ j( M9 K9 s; |) q近排見到141銅鑼灣电話預約。多了許多提供玩SM的囡囡。以前想玩都找不到,前三,四年才只有深水埗 太子兩三間有得玩。8 X: \* j3 o6 j8 ]" A. y! {# s
一般人聽到玩sm,感到惡心、變態。當然有一些,如黄金,飲聖水,食女女脚指...太重口味,我亦接受唔到。但SM還有其他許多服務,比起單單揼下骨扑下嘢,真係精彩好多,什至釋放壓力,如易服,被鞭打,被紥起,被R全身,更可玩劇情。5 ~: _3 @: c) x7 R! S$ k
SM对一般人都好神秘,我說其中一次我玩sm經驗,玩前,女女都清楚問我想玩什麽,打的力道大中或少。
3 N! z: j5 m: ~我没主意,她會為我編好劇情。其中一次劇情就是我演人妻去偷漢比老公發現,女幫我易服後,故事就開始,她不停駡我人盡可夫,對佢唔住,比绿帽佢戴。今天就要切切底底教瞓我,我不停說 ‘老公,对唔住` 佢叫我跪低,紮我手和脚。
5 O7 Z. G& h- q6 D* n他口中不斷踐踏我人格,間中有粗口。我跪下佢開始鞭打我手臂,背,股。力道不是太重,微微痛後,加上佢粗言駡我,令我感到真的一樣,令我完全代入了人妻的角色,做咗D对佢唔住嘅嘢。我不停認錯,但得不到佢原諒,佢话唔想望到我個樣,用眼罩蓋著我眼睛佢手中鞭沒停下,口中不停賤人,賤格,你令我以後没臉見人。我可能太投入,真係感到女人唔同男人,女人出軌,社會绝不接受,我大聲原諒我眼角有些淚。佢話唔想聽到我的聲,用戴上假具的放入我口中。淫婦你收聲同我含住,用你的脷同我瀬得舒舒服服。4 v& w% M( c; O6 i! b
最後,被他帶到床上,他把我的手腳鏈勾在半空中,之後有D金屬鏈聲,不斷收緊。我發覺我手腳直直向天,動彈不得,只有背部輕輕椅在床上。1 h7 z6 S- [. C
之后,佢茶了油我後庭。一條棒慢慢入了我。
" k$ {) R; ^/ H! p/ \* o佢捉我腰推送,話好愛我,叫我以後不要再比绿帽佢,問我之前是否打得好痛,我心温暖,真有做女人的感受。之后我前列腺有反應,他加快推送,我忍不住高潮了。0 r' y7 i/ J( j* S. h5 l3 j3 A
以往,我玩sm次數不是太多,但每次比起單 揼骨叫🐔。是另一類層次,叫完🐔後會若有所失感覺,但間中同女女sm後,事後都有回味,甜甜的感受,可能大家一齊經歷一個疑幻似真的故事,故事真的呃了大腦及自己。所以事後及數日內還不斷回味。( `6 \. {$ N0 U8 H. U* W
銅鑼湾女女感覺年紀樣子高質少少。玩起來心情可能更加愉快。有空找找她們。
多謝分享
thx thx
謝謝分享
回復 rickyhlw ##4 的帖子- S3 @+ F) x. a7 P) n
/ @9 E- q# @/ @. c% H. q
看起來像廣告.....但很好
似廣告
( B0 `8 h7 R2 d) G3 W
* Z! Z5 p% Y# @- D4 l. T9 l# j激氣😠,我在幫那區份'哪一位小姐做廣告?我只不過,將親身經歷分享出來。我都唔介意寫出我愛易服,比囡囡用假鳩插patpat及身上鞭策,你們只懂說假。你哋有試過光顧過sm嗎?
k1ngk1ngk0ng 發表於 2021-8-24 21:53
  C; R+ }% L. b$ O$ O$ ]激氣😠,我在幫那區份'哪一位小姐做廣告?我只不過,將親身經歷分享出來。我都唔介意寫出我愛易服,比囡囡用假鳩插patpat及身上鞭策,你們只懂說假。你哋有試過光顧過sm嗎?

' Z; Z+ P" s! X& Y" U2 r可以pm傾吓嘛?
我會飛啦
k1ngk1ngk0ng 發表於 2021-8-24 21:53 ; @% L9 J+ V1 {1 a% l, Z
激氣😠,我在幫那區份'哪一位小姐做廣告?我只不過,將親身經歷分享出來。我都唔介意寫出我愛易服,比囡囡用假鳩插patpat及身上鞭策,你們只懂說假。你哋有試過光顧過sm嗎?

/ T/ @4 `) R$ x. f  ^( S我玩過,不過唔係香港,其中一次係玩包二奶比老婆發現,我同件二奶被綁起黎打,滴臘,拳交,屌........ 佢( 白婆)扮老婆,重有個黑男扮佢勾番黎既佬… 二奶同我係去幫襯既客…… 玩完我地都成個人輕鬆晒,舒暢無比,不過兩個人都全身軟晒,行路都擁著行,親密好多,感情都升華左。

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-25 21:07