[住宅/民型私竇] 發利807-2 跌錢報告

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

#包膠 #FL #DM  807-2 (最近後後樓梯條巷),165cm+ ,輕熟,白淨,長黑髮,下巴尖,波有C,少肉地但有腳有腰,其實係幾靚女。門口問價 600。

平時都有去開FL,但多數係搵相熟嘅。知道有好多巴打話FL 跌錢。因為自己多數搵開相熟,所以服務質素係有保證,對FL 亦都沒有投訴。
間唔中都會試吓啲新嘢,但未試過今次跌錢跌得咁唔開心,要出分包膠俾啲巴打作為警惕。

呢條女打開門見到佢係覺得佢幾靚嘅,之前亦都係呢間房見過佢。 開門 冇乜笑容,但諗住都試吓啦。入到去沖完涼瞓低,就問我做唔做莞式全套,話有冰火有按摩,30分鈡。話做全套收九魚。 見佢靚女,同埋都希望有返啲好水準嘅服務,所以就話去馬。

跟住佢就叫我扒低俾佢按。老實講,佢手骨真係唔錯,好力水, 話自己讀緊中醫助理,有學過揼骨。亦都好落力去按。 期間都有同佢傾偈,讚下佢靚, 大家其實都有偈傾。點知擰轉身,開始做服務時就嚟料啦。 奶下lin,撚吓雀, 又話我太粗,又話我太長,又話會痛,呢樣果樣。 跟住話不如同我吹出。 咁我就話不如環保口爆啦,大家都係想開心舒服姐。 咁佢又唔肯,淨係話肯 包膠吹爆,期間用隻手係咁chok係咁chok,根本完全冇心想你舒服。  試過幾次叫佢坐上去,佢都唔肯。算啦, 咁同佢講我只係會比六魚,叫佢吹爆,佢就係咁咦吹,又企起身吹幾下,又扒低吹幾下,又企起身吹幾下,又扒低吹幾下, 好明顯就唔想繼續做。我企起身叫佢跪喺我面前對鏡吹, 又話唔得。心知對住呢條女都好難射得出㗎啦, 咁都想試吓俾個機會佢。咁我瞓返落床叫佢吹,佢居然同我講話夠鐘 唔做,叫我加鐘。 去到呢個情況真係睬佢都有味,只係同佢話加鐘就唔使啦,搞又唔俾搞, 吹又話夠鐘, 你仲叫我加鐘。 當時已經㷫過火屎,涼都唔沖, 揼低六魚俾佢走人。

去開FL咁多年,  雖然間唔中會有啲服務比較差,都未試過好似今次咁撚差。呢條女相頭係幾好,但係今時今日咁樣嘅服務態度,喺FL呢啲大場都喺等食蕉啦。 各位巴打引以為鑑,用市場嘅力量淘汰呢啲女。
Thanks for your information and sorry to heard that. Wish you have a nice experience next time
可以入黑名單8樓,807行2房
Thanks for sharing C Hing - BLACK LIST!!
黑名單之807-2
thx for ching sharing
臭雞!!
thanks brother

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-26 20:57