灣仔愛吧19歲陀地妹BABY包膠

簽到
名稱: Love SPA
地區: 上水
網址: //141-hk.com/zh/B46494-灣仔-水療SPA-Love SPA.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

運動場: 愛吧
運動同伴:Baby

評分:9.5/10
相頭: 9/ 10  

身材:9/ 10

服務:9/ 10

過程:baby眼大大,身材好,長腿細腰大波,比例非常均勻,最難的喺天然美女。佢開門接待我,親切同我打招呼,同我講:哥哥,好耐無見啦,我好掛住你啊。聲音好嗲好迷人,19歲真港女特別吸引我。距帶我入房話哥哥衝個涼先吖🥰,入房後我趁機拉距埋身攬住,輕輕錫距臉,抱住距條細腰,觸手溫軟細滑,非常舒服完全唔想放手。距笑住錫左我一下,叫我唔好心急,衝涼先。好有女朋友feel,我於是入去衝乾淨全身,趴在床上等距服侍我。
Part 1:  距拿左杯水俾我,問我冷氣夠唔夠凍,好細心。然後開始幫我按摩,從背部開始按,按到肩頸,再到腰,到手同腳,每個部位都按得好仔細,力度夠。俾距按到的地方都有酸脹感,認穴位好準確。當然距服侍我果陣,我也趁機伸手摸摸距軟滑長腿,皮膚好細膩。距話男人鍾意黑絲,如果我喜歡可以穿黑絲俾我摸,搞到我細佬馬上起機,未到第二part已經硬曬。距鍾意傾計,聲音好聽,返工遇到唔開心的事,同距傾下,心情會變得舒暢,而且無甘多約束,想講咩講咩,暢所欲言。

Part 2:  到第二part我選擇nuru,先欣賞距慢慢解開衣扣,迷人身材完全展露,忍唔住先攬住上下其手摸一下,距完全沒抗拒,系我耳邊慢慢呻吟。過完手癮之後,距叫我趴低,系我背上擦nuru油,我先感覺暖暖的液體系背上流動,然後佢開始錫,由大俾度輕輕的慢慢的錫,一路慢慢的錫到背再到頸再到耳,來回幾次之後,距軟滑的波波貼上來,大波系我背上慢慢磨,我感覺到距乳頭慢慢變硬。從背到腳,大波遊走每個部位,非常舒服。然後我轉身,距趴我胸前磨,我錫距臉,距錫我提子,我雙手也開始慢慢把玩距迷人的身體。距用對波夾住我細佬玩乳交一陣陣,舒服到我打冷震,最後佢騎上來,用小妹妹磨我血脈噴張的細佬,又不斷發出呻吟,細佬終於忍唔住噴發出來,全身舒暢,非常滿足。

家用:$800
總結,身材好,服務好,溫柔體貼,值得一再返食。

———————————————
等我搵日都試下先
回復 sunnyak ##1 的帖子

thanks for sharing
多謝師兄分享
好吸引!
睇落幾正

多謝分享
好似幾好
19碎??真唔真呀?
多謝分享
物超所值
多謝師兄分享

多謝分享
no more pure massage in Quarry Bay, we heard that " Happiness" had closed.
多謝分享

Thanks for sharing
好誘人 正

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-25 07:34