[住宅/民型私竇] 成個疫情無乜好西成…成年無出報告!今日!我返泥喇!

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

TST 金巴利道

TST 金巴利道

四台各路師兄!大家好嘛!?呢個疫情…大家都經歷左不少巨變!好多人同事都變曬!小弟我都成两年無出好既報告出黎分享…因為真係閉關防疫…而且睇過我報告都知我貴精不貴多!吾係好玩到加零一既.…我係無可能曬時間打一堆垃圾文然後害人!

話說前日小弟去尖沙咀去朋友間酒吧到飲嘢!飲到甘上下我就睇下TG D人係附近有乜分享有乜好西食啦~見到有篇介紹係我附近金巴利道個頭既私竇可好西…又話網紅樣又話乜又話柒咁~我就起行啦!反正由落屎忽枱行去都吾洗五分鐘!

我去到樓下就打TG call問有無呢條女先…吾好呃0我比第個我呀!…老闆覆ok! 咁我上到去按鐘…等左一陣有條囡開門!目測24-25左近既妹妹開門~短髮幾靚…不過可惜今次吾係食佢…成個環境都吾錯!够新同幾大~入到去叫我入房沖涼先~我個件未忙完~我偷睇下房外…都有五個妹妹係到反工~都可食用…吾係差~

到我沖完凉~囡囡開門入泥去到…真係好有相頭…有身材!有腰!我忍吾住車佢~小車啦…之後按佢落去吹~我真係比較鐘意吹~~吹左陣就抹乾…我吾按摩…直接抱住車同時上套就男上…轉後推…不得不說…個屁股撞擊既畫面係一流!加速左一陣忍吾住就叫佢除套跪吹!最後爆射口中…再拔出顏射~爽!當然我吾會比大家失望!即刻有影張大合照~
有興趣既師兄~一樣慣例點讚同PM我啦!樂意做come 兄弟!哈哈哈哈哈!

家用:15魚屌+口爆

感受:
我只能夠講…係充滿驚喜…好少D吾出名既場揸手囡甘得!下次應該玩90分鐘有送絲襪玩!
另外最好笑係…個老闆係直接係舖~問你有乜要改善同show比我睇D無點P過既相…叫我下次食第二個…
我問佢頭先見到有D越南妹係得吾得…呀老闆就神神秘秘叫我掃whatapps谷…話遲下公布…😂真有趣👍

回帖獎勵 +10 元錢

多謝師兄分享!
回覆 讚好 不讚 使用道具

回復 carnut ##2 的帖子

客氣客氣~

thx so much ar~~~~~~~~~~~~~

回復 yungtszshing ##1 的帖子

Thank you for the sharing

正呀師兄!

多謝分享

支持支持

正,多謝師兄分享
麻煩私信多啲間店資料

多謝師兄分享

回復 mania.devil ##9 的帖子

Pm 我就得~~

回復 ohmygoshh ##6 的帖子

真係好耐無甘樣企住吹

Nice to see your report and please PM me the details. Thanks!

Nice to see your report and please PM me the details. Thanks!

多謝師兄分享

回復 s030184 ##14 的帖子

Pm me thz a lot

Thank you for the sharing

有啲乜嘢囡囡選擇?

Good report!