灣仔愛吧💗瘦底大波Sammi,我要做許志安😍

簽到
名稱: Love SPA
地區: 上水
網址: //141-hk.com/zh/B46494-灣仔-水療SPA-Love SPA.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

上次灣仔熱吧入閘唔成功, 今次我就搵第二間覆桌, 喺餐牌區搵到一間叫熱吧舊名嘅Spa叫做愛吧, 我哋呢度姑且叫佢做生愛吧, 入佢Channel見到有條女都幾吸引, 笑容可掬叫做sammi, 用真人相如果真人都係咁, 我好ok呀~ 近排轉轉地運應該冇事嘅, 我去到所講嘅地址非常容易搵, 上到去,  開門畀我嗰個就係sammi, 哇屌!佢個笑容你真係冇得唔入閘囉!

Sammi細細粒, 瘦底大波, 以佢咁嘅身型呢計算大, 起碼有細C,  你老味齊陰齊陰我最愛㗎啦, 髮型exactly你睇到嗰個, 對眼好精靈好靚識笑, 皮膚又白又滑, 係骨感咗少少但係我有時都鍾意呢個類型, 神奇在佢對波喺佢個身型呢計真係算係大。佢個環境成個感覺同埋空氣都好流通好舒服, 呢一個係港島區少見嘅, 佢哋地方唔算係好大, 但係個房間入面係幾舒服。

我自取其浴, 抹乾身後Sammi入嚟,  一落手!哇High!係有料到!今次有食神!我同佢講「喂得喎!」Sammi「你以為不行的嗎?」我「 唔係我以為你係偶像路線, 冇諗過你真係揼得囉!」 左右開背技巧有力且順暢, 整個背脊由左開到右之後, 佢由左邊腰部位置一下一下按上嚟, 每一下都係有力同埋平均, 我又忍唔住佢講「喂真係得喎!」Sammi「 當然呀!我是有學過的!」佢唔使用踭都已經夠力, 而且停留嘅時間夠耐,  彌補咗力唔得滲透呢一樣嘢, 不過冇得講, 兩種按法來, 佢一種方法用全身嘅力, 但我見佢冇乜氣喘, 我問「你咁樣攰唔攰㗎?你呢種方法好攰㗎喎!」Sammi「當然唔會呀, 你看我現在覆一個訊息, 單手也可以! 」真係堅, 好堅! 我好耐冇讚骨妹讚得咁多次, 佢全身都用幾乎相同嘅力度按咗一次, 佢同我講「你這種身驅應該很受力的吧 ?」 我「係呀, 但係你啲力好夠喎!」Sammi「嘻~ 你到底要誇我多少遍!」我「真心話來的嘛, 因為估唔到灣仔有你這樣又有樣又有實力的女仔!」佢踭都唔使落咁濟幾乎按曬我成個背脊!於是按肩頸, 在肩頸部分, 佢用四隻手指控定我條頸然之後手指公以及整隻手臂發力力度是很夠的, 向住我個風池穴發力, 孭咗成日重嘢, 咁樣按一按真係好舒服, 膊頭勞損嘅位置佢用多少少踭, 呢一part 盡顯功架, 因為通常有一啲技師雖然技術很好, 喺呢一part佢仲同你講「忍下啦, 痛完之後就會好舒服」係, 呢一個係事實但係有冇辦法唔痛呢? 而家sammi就示範咗畀我睇佢落踭可以落到勞損嗰個位, 停留時間較耐唔使喐咁多就能夠撫平痛感。高手真係高手! 我不停講「好舒服好舒服~好舒服好舒服~」 完成了整個肩頸之後佢就開始搞我條腰, 喺我條腰度落踭, 而且落位啱啱好喺個腰眼嘅正中, 喺呢一刻我只係想佢繼續, 然後我喺佢嘅手勢之下慢慢瞓著, 因為佢嗰個力度好舒服而且個拍子唔會好快, 係一種令人可以慢慢瞓著嘅感覺…正當我準備入睡嘅時候, Sammi同我講「我出去拿Nuru油跟你做Nuru咯~~」
之後Sammi入返嚟, 擒咗上我背脊上面, 首先由條大陣末端一吓奶上嚟, woooooo, 感覺好刺激, 之後我感覺到佢用條脷lam我背脊, 由右邊錫到左邊由右邊錫到左邊, 逐寸逐寸咁樣做, 好舒服, 係一種有少少觸電得嚟又唔會搞到你好痕冇心機扯旗嘅感覺, 錫完一輪之後佢就同我落油, Sammi對波唔係超級大, 但好舒服, 將剛才錫嘅部分反轉由下面做返上嚟, 不停地碌, 上嚟的時候又不斷lam我耳背同埋頸, 靈活輕巧嘅身軀將整個背脊同埋雙腿一併照料, Sammi同時輕輕地呻吟, 此刻我想像到佢本身個靚樣, 好想望住佢個樣, 但佢既攻勢未減, 由於佢用油唔算多, 我更加能夠感受到佢滑捋捋嘅皮膚。這時候細佬已微硬, Sammi「轉得身啦~」Sammi甜美既笑容, 彎彎既笑眼令我搞唔撚掂, 佢一下擒上黎, 由下爬開始錫, 錫落頸, 再往下lam, 吸啜左一會lin頭再他下lam, 佢條脷既輕巧又薄身, 反覆拍打在我身上好似雛鳥在我身上拍翼一般, 清脆的拍拍聲頗具詩意, 而無邪但誘惑的眼神並駕齊驅, 淫賤口水味傳上來沒有一點 惡趣味, 反倒將整件事的氣氛昇華到一個興奮點之上, Sammi的小舌已經跑到細路旁邊充滿神經線的三角地帶, 她的舌頭一路拍打細佬附近的神經線, 細佬彷彿有少少甦醒, 舌頭這時候已經跑到細佬的身上, 身經百戰的細佬沒有扯很大, 走到蛋蛋位置去, 呢一個位置唔係我嘅興奮點, 細佬輕微抖動, Sammi順手落油, 又用無辜嘅眼神望住我, 道「怎麼好似沒太大反應, 是你對我冇感覺嗎? 屌!畀佢講一講我就扯扯地, 細佬份啫比較慢熱啫~我叫住佢唔好落咁多油因為太多油我會冇感覺, 油已落, 佢瞓在我身邊同我chok, 一路lam我lin一路chok, 細佬這時已經慢慢甦醒, Sammi一邊望住我一邊奶, 大佬敵不過溫柔, 充血的細佬繼續享受, chok咗一段時間, 他轉到我身旁的右邊, 一手chok細佬,另一邊廂在舐我的下爬和耳朵, 興奮的感覺悠然此生, Sammi「嘩你都幾勁㗎喎 !」我心諗「你又知我勁?」途中我嘗試試車但只有碰碰小車, 不過幾有feel, 沒有大車我都沒有強求, chok咗一段時間, 一股熱力聚於細佬根部, 我感覺到差唔多要射出嚟叫佢繼續chok chok快啲, 就係咁樣鳩精噴出, 射到腰間去。

由於佢之後有個客所以佢同我講佢先沖涼沖到一半, 再叫我入去幫我沖一沖, 我都冇阻住佢做嘢了, 沖乾淨之後畀錢$900後就離開。

Sammi人仔細細估唔到手骨好得, 原本以為佢係賣樣嘅真係估唔到, 佢用全新嘅力同我推, 好有誠意, 我問「你咁樣會唔會好攰㗎!」佢同我講「我就攰我就唔會咁樣同你按啦!」相當之舒服, 骨技拍得住尖沙咀任何一個大場, 本身佢個相頭我又鍾意笑得好甜好可愛, 係近期p2場裏面難得幾有feel嘅女仔, 誠意推介!唔好錯過!
pretty good i like to try her service too
回覆 讚好 不讚 使用道具

多謝師兄報告,果然寫得好好。

多谢分享

Thanks ching

刺激好玩

食到好野