[暗病尋醫] 玩得太多樓上骨,攪到唔得?

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

今年年頭開始玩樓上骨,最近一個星期玩一次
而最近果兩次出唔到,都唔硬,個情況好似出完之後咁,就算點攪囡囡都係無feel
尾二個囡囡有成5x 歲,個肚大到好似有左咁,之後一個囡囡我要全程帶口罩,唔知係咪因為咁比佢地嚇親或攪到無feel, 已經預約左泌尿科check 下

上網睇過原來玩得太多,因為無左新鮮感,玩慣左,所以係會無feel 攪到唔硬,而我仲有晨勃,所以係心理因素多,而事實上依家見到女仔,又真係無乜feel,所以要暫停一下

但如果結咗婚,日日都對住個老婆,咪又會唔得?

搵後生d試下囉,加少少錢玩下制服絲襪果d可能會好d
「尾二個囡囡有成5x 歲,個肚大到好似有左咁,之後一個囡囡我要全程帶口罩,唔知係咪因為咁比佢地嚇親或攪到無feel」

呢單野就好似騎師墮馬咁
可以嘅話
要即刻上返馬

時間拖耐左,個陰影會揮之不去
後生仔抖一排無野啦 唔好打咁多j
回復 丹尼爾丹尼爾 ##1 的帖子

師兄你搵個正啲嘅囡囡試下先啦
屌得太多嬸嬸要適當調劑下

禁左兩個星期,昨晚再去鬆下,終於可以出返了

但今次無以前咁快出,但出到都算了

其實我之前只係一個星期玩一次,應該都唔算多呱?
對於有家室的男人黎講,日日都對住個女人,咪除時唔得?
weareafinecity 發表於 2021-8-30 15:46
回復 丹尼爾丹尼爾 ##1 的帖子

師兄你搵個正啲嘅囡囡試下先啦

我去ssp 多,ssp 好多衣衣嬸嬸

同埋我睇141 搵囡囡多,但141 睇唔到相

但我相信一分錢一分貨,同埋起尖沙咀區,質素應該會好好多呱
神之水滴滴 發表於 2021-8-30 11:53
搵後生d試下囉,加少少錢玩下制服絲襪果d可能會好d

其實我之前都係玩開絲襪制服…..
丹尼爾丹尼爾 發表於 2021-8-31 22:50

去ssp 搵技“可樂”飲吓
PeterLuger 發表於 2021-8-31 22:57
去ssp 搵技“可樂”飲吓

請問師兄可樂邊樣好?
外表好?後生
按摩技術好?
服務態度好?

我之前都試過預約可樂,但好難夾到時間,可能可樂太多客

同埋我發覺如果可以起短時間內預約到的囡囡,多數都係衣衣嬸嬸或肥花
休息下一係抓龍根
丹尼爾丹尼爾 發表於 2021-8-31 22:50

SSP 真係撞手神
以前都仲有幾個鐵膽
而家真係去都費事

不過 姨姨嬸嬸如果 keep 得好的話都可以好正
我以前有個相好返SSP所以都有去吓,而且又就腳
不過無去好耐真係唔知乜嘢環境
我自己人老咗都難出咗,仲要如果唔夠調情細佬會一路軟
不過與到啱對手情況又會好轉
或者你都去尖沙咀試吓啲比較高質囡囡
響邊度跌低就響邊度爬返起身!!!!!!!!!!!!!

認真
應該都係習慣左,無左新鮮感同刺激感

我自己依家會偏向搵相熟,有計傾既先去馬,多D交流,唔好咁趕果種
咁樣會好好多
回復 dimxdim ##14 的帖子

我有日揾咗個相好去開房情況好好多
可能真係有新鮮感
同埋如果無得車都會差好多
這情況我也試過,我以為自己性無能.但我自己打飛機又得,但對著佢地就唔硬,年輕,靚女都唔硬.
我都有咁既情況,搵相熟年齡大嗰個就硬到,搵後生有時硬唔到

不過年齡大嗰個好識調情,其他既好格硬想快手搞硬你然後搞掂你
雄心雞蟲 發表於 2021-9-13 23:26
我都有咁既情況,搵相熟年齡大嗰個就硬到,搵後生有時硬唔到

不過年齡大嗰個好識調情,其他既好格硬想快手搞硬你然後搞掂你

我覺得調情,前戲都很重要,帶你入局.
就算按摩,有些RPP很勁,一些就差很遠.
tony2 發表於 2021-9-14 13:00
我覺得調情,前戲都很重要,帶你入局.
就算按摩,有些RPP很勁,一些就差很遠.

完全同意師兄講法
有前戲細佬勇猛好多
一入房囡囡好急我就死火,把口吾吹鐘,但行為做俾你睇,通常我硬吾到,點吹都吾硬,無偈。

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-24 11:35